Меню

Обява за работа

Специалист/Преводач за проверка на аудио записи на Български

Задачата е следната:
Ние имаме текстове на английски, които се превеждат на български от друг преводач. След това пращаме българския текст на студио за аудиозапис.

Трябва ни човек който много внимателно да свери българския текст към аудиозаписа и да отбележи дали разказвачът е направил някакъв тип грешка:
- да пропусне дума
- да промени някоя дума и да каже друга
- да прочете въпрос като нормално изречение
- да не чете с правилната интонация
- да предраматизира прочетеното и т.н

Отделно, клиентът за който извършваме тази работа ни е помолил да следим ако част от текста на български не звучи добре или правилен, и в такива случаи да сверяваме с английския текст - и да предложим по добър превод на частта която не звучи добре. Също така ако българския превод има неправилна пунктуация слагаме коментар с поправка.

Клиентът ни е предоставил много документи с правила и указание за горните задачи. Всички коментари и поправки следват определен формат и се пишат на английски. 

Комуникацията я водим през Slack или друго приложение по взаимно съгласие.

Заплащането е на парче тоест един час завършен запис е Х цена по договаряне с възможност за леко увеличение за добре свършена работа и дългосрочна уговорка за работа. Същото важи и ако имате възможност да свършвате работата за 24-48 часа от пращането на записа запазвайки доброто качество. Трябва да се има предвид че един час завършен запис отнема около два часа внимателна работа, така че го имайте предвид при пращане на оферти. Заплащането е адекватно и ще се провежда по взаимно договорен метод.

Владеенето на английски език на ниво поне C1 е задължително. Не е нужно да имате сертификат, но поне някакво доказателство за работа с английски, статии, или друг опит. 

На имейла за връзка пратете CV или информация за услугите и опита си и за каква цена бихте извършвали посочената работа. Ще бъде добре ако също приложите мостри от работа с английски език или еквивалент.


Възложител: Руфина Калоянова
Email: copywritingkaloyanova.net
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук