Меню

Публичен профил

The Local Sparrow

*
  • Русе
    200 лв./час
През 2000 година създадох мобилни екипи в Обединеното Кралство извършващи услуги по машинно пране на меки подови настилки и меки мебели.
Един от брандовете ми PRO Cleaners е представен национално във Великобритания, Австралия и България.

Създател съм на национални брандовете в България като: България PRO Cleaners, България PRO Drillers Club, BG Hunters, Agro Dron BG, PromoClub и други.

Създател и основател съм на The Local Sparrow.

Професионалния ми над 23 годишен опит преминава през създаването на уеб базиран софтуер за генериране на национални рекламни мрежи от милиони уеб страници представящи услуги в различни бизнес ниши в споменатите по-горе държави с цел представянето им на 1-ва страница в органичните резултати на Google при локално търсене.
През 2002 година създавам първи в Света виртуални офиси в Интернет пространството представящи локални бизнеси за да анализирам поведението на местни Интернет потребители от Лондон и интереса им към тях, девет години преди Google да представи своя продукт Google My Business.

Разбирам нуждите на Интернет потребителите от бизнес услуги и как те ги търсят в Google, Това ми е в помощ да изготвям стратегии за тяхното представяне на локално ниво, едновременно с това създавам план за национално управление и развитие на дадения бизнес.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на The Local Sparrow във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук