Меню

Проект

Изработка на уеб сайт с WordPress

Здравейте, търся компетентен програмист за издработката на сайт с WordPress. Моля вземете под внимание следните изисквания при Вашата оферта: Изисквания към сайта/информация: - Изборът на template може да се доуточни, като трябва да пасва на профила, описан по-надолу. Приемат се идеи. Желателно е модерен и разчупен дизайн. - Задължително responsive design. - Сайтът не е сложен откъм структура: менюто е с няколко основни точки с малко текст. - В сайта трябва да има няколко галерии. - Трябва да има формуляр за контакт. - Най-важното е, че сайтът трябва да е на няколко езика (минимум 3): както footer, така и sidebar, текстове под снимки или header трябва да са на съответните езици! Възможно е и някои от страниците да не се превеждат, т.е. да съществуват само на един език. - Сайтът е с основна насоченост В2В-клиенти, мебелно производство. Изисквания към кандидата и към офертата, заплащане: - опит с WordPress: моля изпратете минимум 2 примера за мултилингуални сайтове, които сте правили. - моля изпратете минимум 2 примерни темплейта, които да отговарят на изискванията и с които сте работили. - Заплащането е по договаряне. Решаващ критерий при избора е основно опита с мултилингуални сайтове и WordPress. - краен срок за изпълнение: края на март 2016 -> уговаряне на основните параметри до края на февруари, изпълнение и финализиране през март. - Структурата, текстовете и снимките за сайта са налични. Желателно е кандидата да има усет за дизайн и да може да дава съвети при уговарянето и изработката на сайта, за да може да се постигне оптимален краен резултат. Допълнителни изисквания: желателно е подпомагане за хостинг и домейн регистрация/прехвърляне; SEO-опит е предимство, но не е задължително.
  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 7

Свиване

  • Кандидат
  • GGDesgin     Здравейте,
    занимавам се от 10 години с изработка на сайтове и дизайн. Мога да постигна желаното от вас, ето и няколко примерни проекта:

    http://bgpellets.bg
    http://autokaicho.com
    http://detektiv007.info

    Като съответно могат да бъдат мултиезични. Темите са широкоскроени и имат много опции!
    Ако имате интерес, моля пишете ми на saitzanas абв бг

    Поздрави,
    инж. Георги Георгиев.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 20 дни
  • 400 лв.

  • Кандидат
  • Fogata     Здравейте, с удоволствие бих изработил проекта! Имам колежка, която може да преведе сайта на английски и испански. За повече информация разгледайте портфолиото на посочения сайт.
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%

  • Кандидат
  • ivan-milanov   Имам близо 10 години опит в програмирането и изработвам електронни магазини и SaaS приложения, така че може да бъдете сигурни, че изработения уеб сайт ще бъде на нивото, което очаквате. В цената включвам и времето, което ще отделя, за да Ви предложа хостинг план и домейн, както и качването на сайта и необходимите първоначални конфигурации.

    Срока за изпълнение започва да тече след избора на темплейт и предоставянето на всички необходими материали по проекта.

    В цената не са включени хостинг и домейн, които (ако ги нямате) като разход ще са съответно около 60лв/година за хостинг и между 25 и 60лв/година за домейн (в зависимост от това дали искате .com или .bg домейн)

    Два примерни проекта с мултиезичност (без респонсив дизайн):
    http://sozopol-horizont.com
    http://madridapartments.bg

    В допълнение мога да предложа и изработка на система за управление на бизнеса Ви, която да бъде изработена специално по Вашите нужди. А именно - управление на уеб сайт с динамично съдържание и продукти, управление на клиенти (както и вход за клиенти, с възможност за задаване на отстъпки за клиенти с голям оборот), наличности, поръчки, изпълнения, доставки и други. Системата ще може да работи както с настолни компютри, така и таблети и телефони (както и сайта, тя също ще бъде изцяло responsive). Ориентировъчно цената за такава система струва между 3000 и 5000лв, като с нея ще отпадне необходимостта за създаване на отделен уеб сайт.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни
  • 690 лв.

  • Кандидат
  • gangov   Здравейте,

    с партньора ми разгледахме детайлно вашата обява и изисквания и сме повече от убедени, че бихме могли да Ви дадем необходимото бизнес излъчване.

    Почти всеки един от нашите сайтове е изготвен поне в 2 езика и имаме необходимия опит, за да Ви предложим нашите допълнителни идеи, естествено след като научим малко повече за Вашия бизнес и едеи за визия.

    Фактът, че вече сте с `написано домашно` и имате подготвени снимки, текст и структура, ще ни улесни значително в изработката на сайта.

    Всички наши сайтове се разработват с идея за SEO, което допълнително би могло да засили интереса към вашата фирма

    Бихме се радвали да погледнете нашето портфолио на адрес diveox.com , много скоро там ще се появят още 3 страхотни сайта, а нашето най - ново творение е mbgfashionstudio.com

    Ще се радваме, ако може да се чуем с Вас.

    Поздрави,

    Филип и Калоян
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 7 дни
  • 500 лв.

  • Кандидат
  • grandeto     Здравейте,

    Не е проблем да Ви направим сайта на няколко езика.
    Разгледайте сайтът ни:
    http://bg4bg.net.
    Направен е на Wordpress и е на два езика. Още е в процес на изграждане, но ще ви свърши идеална работа за пример.
    В момента завършваме още два сайта, които ще са двуезични - mjbulgaria.com и mizipack.com
    Единият трябваше да е многоезичен, но клиентите се отказаха от тази идея и ще остане само двуезичен.
    Първо правим сайта изцяло на един език и когато се уверим, че всичко работи както трябва добавяме другите езици.Така процедираме.

    От скоро започнахме да развиваме дейност, затова и цените са ни много достъпни.
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 10 дни
  • 200 лв.




Качете вашия банер тук