Menu

Public Profile

Valstock

*
  • Montana
    20 BGN/hour
VERIFIED USER DATA
Telephone number Not yet
Email address Not yet
Bank account Not yet
This user has not entered a business card yet.
The user has logged into the system in the last 10 days
Has a business card filled in
Has a website added to the profile
Has more than 5 bids
Has a profile review
Has a positive reviews rating
Freelance Premium
Has active Freelance Premium subscription

Feedbacks & Reviews

Много интересно предложение отправяте. Имам интерес и определено имам мнение, което изразявам по възможно най-адекватния за случая начин
Liliya / 21.02.2017 / Rating: 3
Максимално невъзпитан и арогантен работодател. Не очаквайте откритост и професионализъм, ще останете излъгани. Проектите му не струват. Ако изобщо получите заплащане.
/ 26.02.2017 / Rating: 2
Работодателят е много коректен и уважилетелен. Доволна съм от заплащането. Късмет е да се работи с такъв работодател. :)
Yordanova / 03.04.2017 / Rating: 6
Коректен и любезен в комуникацията като възложител на задачи! Обещаното се получава веднага след проверка на извършената работа! Препоръчвам!
RadoSpa / 13.04.2017 / Rating: 6
Коректен работодател. Възложените задачи са с приемлив срок и се заплащат веднага след стандартна проверка. Спазва договорени условия на работа.
Keeper123 / 25.04.2017 / Rating: 6
В отговор на ревюто, изпратено от Вас, уважаеми Валентин: за статията с уникалност от 78% процента поемам отговорност, но отново ще подчертая, че не е било умишлено и че изпратих статията с един час по-рано от уговорения срок (от днес за днес) именно с цел да ми дадете обратна връзка за редакция. А за втория Ви коментар - когато имам срок от десет дни, очаквам да имам срок от десет дни и да имам свободата да разполагам с тези дни по какъвто начин желая. И впрочем, ако ще говорим за некоректност, заплащането на бързата поръчка беше (с, вярно, стотинки) по-малко и една цяла статия не ми беше заплатена. И честно казано, не смятах да повдигам този въпрос именно поради допуснатата от мен грешка с уникалността на статията, за която се чувствам отговорна. Желая Ви успех.
Iliyana Dadarova / 27.06.2017 / Rating: 3
Много коректен работодател. Радвам се, че имам възможността да работя с него. Определено го препоръчвам !!!
WebArena / 17.08.2017 / Rating: 6
Получих точни и ясни инструкции за работа. В хода на изпълнението възникналите въпроси бяха уточнени бързо. Плащането стана веднага след изпълнението на задачата. За мен това е добър и надежден работодател.
Ivan Penev / 21.08.2017 / Rating: 6
Мисля, че доста некоректно подходи този работодател. След като ми написа отзив за въпросната статия, аз прецених, че няма да се справя с другите и отказах. А той от своя страна реши да сподели за моята некадърност, а защо тогава ми предложи да продължа, след като съм некадърна?
stiliana3 / 17.09.2017 / Rating: 6
Точен и коректен човек! Ясни инструции и професионализъм от негова страна!
Ivonka / 31.10.2017 / Rating: 6

Contact options:

The user has not set any communication preferences.

Add Valstock to you Partners list.





Качете вашия банер тук