Menu

Make money by working from home

Make money by working from home

Здравейте,

Уеб сайтът https://www.freelance.bg стартира през 2007 година с идеята да популяризира т.нар. “freelance”, като начин на работа и с това да помогне на българските специалисти на свободна практика като разшири полето им на изява. Благодарение на обратната връзка, която получихме през изминалите години от хилядите ни потребители, дизайнът и цялостната функционалност на уеб сайта бяха напълно обновени.


За кого и какво е подходящ?

ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ

Вие можете да намерите правилния специалист за служител или да наемете временно такъв, при нужда от допълнителна помощ за вашата дейност.


УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ

Помощ при решаване на курсови и дипломни работи и други поставени задачи в училище или университета.


FREELANCE.BG е идеален вариант в случай на ограничен бюджет или услуга, която желаете да предложите на ваш клиент, но не разполагате с подходящия специалист, който да я извърши!Вие сами определяте бюджета за работата, която желаете да бъде извършена и е Ваше правото да изберете с кого да работите. Всеки участник в уеб сайта има свободата сам да поставя условията си на работа и заплащане! FREELANCE.BG не удържа никакъв процент при сделки сключени между потребителите!

Какво ново?

ПРОЕКТИ / ЗАДАЧИ

Процесът за добавяне на проект е значително опростен, както и е премахнато условието за регистрация ако желаете да публикувате проект в уеб сайта.

ОБЯВИ ЗА РАБОТА

Добавен е нов раздел предназначен само за обяви за работа, където можете както да потърсите служители, така и да предложите своите професионални услуги.

ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ

С новата система за комуникация между потребителите в сайта, вашите кореспонденции ще бъдат по-прегледни и организирани.

ТЪРСЕНЕ

Обновена е и функцията за търсене на специалисти и проекти в уеб сайта, като стил наподобява някои от изестните ни социални и професионални мрежи.

ЛЮБИМИ ПАРТНЬОРИ

Предвидена е функция, чрез която можете да създадете списък с вашите партньори, с които работите.

ОТЗИВИ И РЕВЮТА

Значително опростен процес в сравнение с предишния, даващ възможност за споделяне на повече положителен рейтинг.

FACEBOOK И GOOGLE

Вече можете да ползвате уеб сайта с вашите социални акаунти в Google или Facebook.

АБОНАМЕНТ

Плановете Бронз, Сребро, Злато и Платина са премахнати нацяло. Вече съществува само една опция за платено членство, която не е задължителна, но дава повече възможности на потребителите.

Защо не опитате?

Не отлагайте, публикувайте вашия проект, задача или обява за работа още сега!


Post a Project Post a JobКачете вашия банер тук