Меню

Обява за работа

Product Manager

We’re hiring Product Managers!

Advokatami.bg uses technology to create amazing user experience when a business or individual deals with lawyers or the administration. 

We’re a profitable company with positive cash flow and funding to keep innovating the Legal industry.


...

Advokatami.bg е платформа с различни продукти. Също както Facebook има десетки продукти като news feed, photos, checkins, messanger и други, така и ние имаме продукти Регистрация на фирма, Търговски марки, Генератор на документи, Промени в бизнеса, Общи условия, Намери Адвокат (В момента разработващ се като Airbnb за адвокати.), Бот за обжалване на КАТ актове и други. 

Не спираме да тестваме и идеи за нови продукти. Имаме вътрешна система за генериране на идеи и тестове чрез MVP > ако хипотеза за нов продукт се окажа успешна > инвестираме в този продукт. Предстоят страхотни нови продукти с огромен обществен принос!

Това, което обединява всички наши продукти, е използването на дигитални технологии с цел страхотно потребителско преживяване в отношението с адвокат или администрация. Нашите потребители са предимно бизнес, но и физически лица.

Търсим си продуктови мениджъри, които да поемат лидерството в тези продукти. Продуктовите мениджъри са mini-CEOs и управляват поверените им продукти. Не е нужно да са с правно образование. Правното обезпечение на един продукт при нас е 1/4 от цялото. Останалото е UX, UI, Go to market strategy, Tech, Marketing. Продуктовите ни мениджъри докладват директно на CEO и COO, комуникират с хората от маркетинг, технологии, продажби, съпорт, контрактори и всички ангажирани субекти с продукта.

Възложител: Advokatami.bg/Karieri
Email: jobsadvokatami.bg
  • Предлага
  • София
  • Възнаграждение: