Меню

Обява за работа

Специалист подбор на персонал - freelance recruiter

При интерес предпочитаме да кандидатствате през сайта на http://www.jobs.bg/job/4102074">www.jobs.bg/job/4102074 , както и на емейл contact@fullhelp.eu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За нас

„FullHelp“ -агенция за заетост е сравнително нов актьор на европейския пазар, но гарантиращ ефективност,  присъща за доайените в бранша. От една страна, предоставяме услуга « по мярка » за нашите клиенти, за да намерим  профила, подходящ  да обслужва стратегическите им интереси и от друга, се стараем да предложим най-удобната работна униформа на нашите кандидати за работа.
Ние, във „FullHelp“ силно вярваме, че човешкият фактор е този, който прави разликата между два близки бизнес конкурента.

Какво търсим ние?
Във „FullHelp“,  освен  за българския пазар, ние рекрутираме основно за френско-говорящата част на ЕС- Франция, Белгия, а защо не, с твоя помощ,  скоро и за Швейцария, Люксембург.. 

В усилено търсене сме на сътрудник по подбора на нашите бъдещи служители, които командироваме зад граница. Или по ново му recruiter :) , Владенето на френски език би било добре, ако притежавате всичко останало, което търсим, но няма как да пренебрегнем кандидатурата ти само поради факта, че не владееш езика на Наполеон. 

Също, би било добре да имаш опит в професията, но не е задължително. Дори никак. CV всеки може да "декорира".

Но личността е почти невъзможно да се скрие.

За нас няма  значение възрастта, опитът, полът, религията, нито пък  научните ти изследвания ;) ние разчитаме основно на човека.

Ръкостискане, чай или кафе, човешка и не роботизирана дискусия, и можем лесно да добием идея директно. Един за друг. 

Не съдим хората само по техния опит или информацията на хартия- ценностите и личността ще бъдат от съществено значение за нас. 

Какво предлагаме?
Ще предложим атрактивно според профила ти възнаграждение и премии, обвързано с обема на работа и разбира се добавената стойност, която можеш да ни предложиш. 

Три са възможните вариянти, които виждаме за сега (но оставаме на разположение и за други предложения) за формиране на премиите: 
  • Премия за подбран профил;
  • Премия за подбран профил + % от всеки отработен час на работника в чуждестранното предприятие (Да, да, ние предоставяме персонал на лизинг); 
  • Премия изцяло на базата на отработените часове от рекрутирания от теб работник.  
Пример: ако приемем, че след известно време разполагаш с портфейл от 10 работника, които имат средномесечно по 173 отработени часа, а си си извоювал комисионна от по 0,50лв. на отработен час, твоята месечна премия ще възлиза на 10х173х 0,5лв. 

На каква подкрепа можеш да разчиташ от нас?
Ще имаш на пълно разположение твое бюро в приличен (и топъл) офис, което ще можеш да използваш когато си пожелаеш, дори за други твои проекти. Да, наистина ;) А може да си работиш и от вкъщи, ако те устройва. Еее, финалните интервюта ще са в офиса, няма как :) 

Офисът е на комуникативно място м/у два големи столични булеварда и на 6 мин. пеш от Метростанция "Западен парк".

Ще имаш пълен достъп до нашите фирмени профили в сайтовете за подбор на персонал. 

Ще имаш също и пълната подкрепа на съвременна маркетинг стратегия в социалните мрежи, както и в търсачките при нужда. Познаваме и програмите за мейлинг, така че, ще можеш да разчиташ и на тях. Не знаеш как- ще те научим, супер лесно е ;) 

Ако се наложи, ще слезеш и на терена да търсиш профилите, че има много, които имат "имунитет" с/у всякаква съвременна дигитална стратегия ;) 

В какво ще разчитаме да ни помагаш?
Ще имаш отговорността да търсиш подходящи кандидатури в адекватност с изискванията за длъжностите, които трябва да бъдат заемани. Може би със следните действия, като започнем от: 
  • запознаване с търсените профили и осъзнаване на нуждите на клиента; 
  • сортиране на автобиографии и обсъждането им с нас при нужда; 
  • търсене на целеви профили в социалните мрежи;
  • проверка и квалификация на кандидатите чрез телефонно интервю за пред-подбор;
  • провеждане на физическите интервюта- проверка на документи, представяне на фирмите приемници и естеството на работа в детайли. Pаботника винаги трябва да знае къде отива да работи! ;
  • комуникация с кандидатурите през целия процес на набиране на персонал;
  • подготовка на документите свързани с назначаването; 
  • постоянно обогатяване на нашата база данни;
  • комуникация и съдействие с портофейла работници през целия период в чуждестранното предприятие;
  • извършване на отчeт на дейността. 
Какво очакваме?
Професионализъм и разчитаме на теб да ни предложиш нещо оригинално. 

Какво ще изискваме:
  • уважавате фирмената култура;
  • да знаете;
  • а ако не знаете, да четете и да се учите;
  • това е!  
За да се запознаем ще ни е необходимо:
  • едно CV на БЪЛГАРСКИ за да разберем поне кой си и от къде идваш;
  • свободен текст, в който ще се радваме да споделиш това, което би желал и най-вече би ни дало идея кой си в действителност. Четем всичко, така че не се притеснявай да ни изпратиш и най-дългото си съчинение писано някога ;) 
Пропуснали сме нещо и/или имаш допълнителни въпроси- на твое пълно разположение сме. Не се колебай да ни пишеш и с радост ще отговорим на всеки твой въпрос. 

Ще се свържем с всеки, кандидатствал по обявата, по имейл и/или телефон и ще бъдеш уведомен за евентуално развитие на нашите отношения.

„FullHelp“ се наема да се бори срещу всякакъв тип дискриминация- наемането на персонал се основава изцяло и единствено на строго професионални критерии.

Ние гарантираме, че към всяка кандидатура ще бъде подходно с нужния респект и ще бъде разгледана при строга конфиденциалност. Документите на всички кандидати са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

„FullHelp“ – агенция за временна заетост притежава лиценз за дейността си на територията на ЕС  № 86 / 26.08.2014г.,  валиден до 26.08.2019г.

Благодарим Ви за вниманието и желаем успех на всички кандидати !

Възложител: FullHelp- агенция за заетост
Email: contactfullhelp.eu
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
  • 19.12.2017



Качете вашия банер тук