Меню

Обява за работа

Копирайтър на статии, блогове, есета и реферати

Здравейте, казвам се Алекс Стефанова и се занимавам с копирайтинг проекти от 3 години. Писането винаги е било моя страст, призвание и нещото, което правя с удоволствие. Ако се нуждаете от авторска статия, ревю или текст за вашия уеб сайт, моите услуги са на разположение.

Писането на авторска статия изглежда лесно, но всъщност, ако не се подберат точните думи и информация, текстът може да бъде неправилно разбран и дори на моменти скучен. За това, когато аз пиша статия, я пиша на разбираем, прост и лесен език, като се стремя да общувам с потенциалния читател. Засягам проблеми и излагам техните решения. Добрата статия информира, интригува и рекламира. 

Освен статии, за вас мога да изготвя реферат на всякаква тематика, като цената се определя спрямо дължината и професионалната насоченост на реферата. 

Освен професионализъм, от мен можете да очаквате коректност, организираност, навременно изпълнение на проекта, инициативност и отговорност. 

Понеже и аз съм човек, на когото му искат пари, когато отиде в магазина е важно да дам уточнението, че не пиша статии без заплащане. Призовавам да уважавате труда на фрийленсъра, защото зад компютъра стои човек с нужди. 

Благодаря!

Портфолио: https://alexstefanova.wixsite.com/website

Алекс (Lexi) Стефанова
Email: stefanova_1210mail.bg
  • Търси
  • Отдалечено