Меню

Обява за работа

Вашият човек за всичко свързано с журналистическата дейност и PR услугите!

 Здравейте :) Казвам се Ивайло Димитров и съм роден на 01.11.1991-а г. в град София. Завърших висшето си образование през 2014-а г. (УНСС, специалност "Медии и журналистика").

През 2016-а година завърших и магистърската си степен в Софийски университет "Св. Климент Охридски" (специалност "Връзки с обществеността"). Кариерата ми на журналист е изцяло свързана с първия български спортен сайт - Topsport.bg. На 16.01.2012-а г. постъпвам като стажант, а три месеца по-късно съм назначен на позицията репортер - редактор.

За себе си бих могъл да кажа, че съм активно занимаваща се с журналистика личност. Ще ви бъда от полза поради разностранните ми познания и интереси в сферата на обществено-политическия живот. Имам повече от 500 авторски материала, сред които – коментари, анализи, интервюта. Силно съм заинтересован от това да работим заедно :) Притежавам опит, ентусиазъм, грамотност и така необходимата работна етика. От мен може да получите – качествени авторски материали, редакции и коригиране на всякакви творби, копирайтинг, превод от английски език. Имам желанието да помагам и в поддръжката на сайтове и страници в социалните мрежи.

Мога да се похваля и с достойни качества в областта на PR ( и неговите аспекти -вътрешни взаимоотношения, публичност, реклама, пресагентство, пъблик афеърс, лобизъм) , където съм имал възможността да се уча от най-добрите в бранша. И най-важното, но не на последно място, спазвам уговорените срокове по възложените проекти!

Надявам се да имаме едно ползотворно сътрудничество!

Ивайло Димитров
Телефон: 0888985534
Email: ibl1991abv.bg
  • Търси работа


    Качете вашия банер тук