Меню

Обява за работа

✅ Изработка лого със символика, което вдъхновява

Осъзнавайки, че изработка на лого е важен процес в стартирането на всяка фирма или бизнес, бих искал да ви помогна при изграждането на вашият фирмен знак, който да вдъхновява и подтиква бъдещите ви клиенти да се свържат и да работят с вас.

Всяко лого, което създавам има под смисъл и символика свързана с вашата област или услуга. Всеки път когато го погледнете ще се вдъхновявате и подсещате за смисъла и стремежа Ви за развитие. 

Целта ми при всяка изработка на лого е бранда и марката да имат ясно и запомнящо се послание към клиентите и потребителите.

Работил съм 8 години във фирма предлагаща услуги за изработка на сайт, уеб дизайн и лого дизайн главно за американския пазар.

Имам сериозни умения в Photoshop и Illustrator, придружени от бързина и качество на работа.
Работя от сърце и се стремя да даваме най-доброто от себе си за да може всички да бъдат доволни и гарантирам за качество на работа. Смятам, че лесно мога да се разбирам с хората и да намираме общ език и взаимно уважение и удовлетворение от свършената работа.

Тъй като се занимавах и с обученията на новопостъпилите кадри във фирмата в която работих, в момента се стремя да предам всичко, което съм научил по-време на работата през годините чрез видеа в youtube. 

Уроците по Photoshop и други теми са достъпни на този адрес:

Ако искате, може да се запознаете с мен, като видите това видео в youtube:

Завършени проекти (дизайн и програмиране или лого дизайн) можете да видите тук:
https://www.nxtwebstudio.com - изработка на сайт и уеб дизайн и лого дизайн

Facebook: www.facebook.com/nxtwebstudio
E-mail: ivo@nxtwebstudio.com
Иво Янчев
Телефон: +359 883 77 21 77
Email: ivonxtwebstudio.com
  • Търси работа


    Качете вашия банер тук