Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Копирайтър и преводач

Здравейте!
Предлагам услугите си:
Копирайтинг на почти всяка тема, за която се сетите: английски и български език! Имам богат опит в създаването на лендинг страници, уеб текстове за корпоративни сайтове, ревюта на продукти и авторски коментари, блог постове, описания в онлайн магазини. 
Преводи: От / на български, руски и английски език

Занимавам се с преводи, перифразиране и създаване на авторско съдържание от 2007 година. Завършила съм езикова гимназия с руски и английски език. Имам две магистратури - по право и по маркетинг. Успешно преминах цялостната програма по дигитален маркетинг в SoftUni (с модули: content, e-mail, digital creative marketing, SEO basics, e-commerce)

Работя активно с български, английски и руски език.В момента уча и немски език!
Разбирам от поддръжка на социални мрежи, професионално се занимавам с дигитален маркетинг и реклама. Гарантирам бързина и качество на изпълнение.

Приемам поръчки с цени по договаряне и условия, които да задоволят и двете страни!
Виктория - насреща съм за вас и вашите проекти!
viktoira dicheva
Email: vai_4realabv.bg
  • Търси
  • Отдалечено