Меню

Обява за работа

Японски език за начинаещи и напреднали

Всеки ден е възможност да научиш нещо ново и да разгърнеш още повече необятния хоризонт на своя потенциал. Никога не е твърде късно да започнеш изучаването на многопластов и предизвикателен език като японския, още повече да направиш изучаването му истинско приключение!

Като преподавател моята цел е плавното и систематично навлизане в езика с желание, любов и вдъхновение. Йероглифите не са просто глифи, знаци, те са сакрални символи със собствена душа, вътрешна хармония, ритъм. Когато успокоиш ума си и ги съзерцаеш през сърцето си, те ще започнат да разцъфват пред теб с пълната магия и сила на красотата си. 

Довери им се и нека срещата ви бъде обляна в Светлина.

Като преподавател и любител на Япония и японската култура за мен ще е истинско удоволствие да споделя своите познания, опит и усещания от престоя си там.


Предлагам индивидуални и групиви занимания за начинаещи и напреднали по системата Minna no nihongo, подготовка за сертификационен изпит по японски език (JLPT), тематични курсове японски сланг и популарна култура и забавен японски (изучаване на езика през песни, художествени текстове, новини, аниме и реклами).

Цени по договаряне. Отстъпки за членове от едно семейство.

За контакти и запитвания телефон: 0896 29 20 39, както и email: evstatieva.monika@gmail.com

Моника Евстатиева
Телефон: +359896292039
Email: evstatieva.monikagmail.com
  • Търси
  • София