Меню

Обява за работа

SEO Оптимизация

- Основният фокус на работата ми е върху On-page оптимизацията на страниците. Подходите, които използвам са съобразени както с изискванията на търсачките (като Google) така и с утвърдените практики, когато става дума за UX. Добре запознат съм с това как трябва да се структурира един сайт и кои са основните технически изисквания, на които трябва да отговаря.

- Доста време съм отделял и над различни Linkbuilding стратегии (изграждане на мрежа от връзки към сайта на клиента), добре запознат съм с безопасните практики. Благодарение на опитът си зная, кои линкове носят тежест в очите на Google и кои по-скоро биха навредили от колкото да помогнат. Към всеки проект се отнасям с индивидуален подход, като с линковете се стремя не само да подобря видимостта на сайта, но и да докарам релевантен трафик, които може да конвертира.

- Изписал съм доста текстове на най-разнообразни тематики. Не са ми чужди различните копирайтинг похвати и тенденции. Придържам се към това текста да отговаря и на изискванията на Google.

- Работата с Google Analytics / Google Search Console и подобни инструменти за анализ не ме затруднява. Свикнал съм да използвам получените резултати за подобряване на конверсиите на сайта и за подобряване на цялостната ни стратегия.

Постоянно следя новите тенденции в SEO общностите, както и за промени в алгоритмите на Google. Защото тенденциите в тази сфера постоянно се променят и винаги има нещо ново, което да се прочете. Това е моята визия - винаги има какво да научиш не си съвършен.

Възложител: Даниел Атанасов
Телефон: 0885606935
Email: seo-servicesabv.bg
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук