Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Стаж и дистанционна работа по проекти за бъдещи инженери

Консултантска компания търси бъдещи електро- или механични инженери за стаж и дистанционна работа по проекти в областта осветление, осветителна техника и осветителен дизайн. Работейки с нас ще натрупате знания и опит в интересната и много динамична област на LED осветлението, компонентите изграждащи LED системите за осветление и основните принципи на осветителното инженерство. Предложението е за дългосрочно сътрудничество. Целта ни е да “отгледаме” специалисти, с които да работим в бъдеще, а не да използваме евтин труд.

Изисквания: студенти I - II курс в произволна техническа специалност, работен английски и умения за работа с електронни таблици.

Като част от стажа ще се стремим да синхронизираме вида на проектите с текущия етап на академичното ви обучение. Познания по електроника, дизайн на печатни платки, инженерен дизайн, оптика и компютърни програми свързани с тях са предимство.

Проектите отначало ще са леки, като с натрупването на опит ще стават по-комплексни. Работата по проекти се заплаща, като заплащането зависи от вида и сложността на проекта.

Молим кандидатите да попълнят формата на адрес: https://www.surveymonkey.com/r/C2JLDQX">https://www.surveymonkey.com/r/C2JLDQX на базата на отговорите от която ще направим селекция за онлайн интервю и евентуално сътрудничество.

Възложител: Sleeve off Design
Email: sleeveoffdesigngmail.com
  • Предлага
  • Отдалечено
  • Възнаграждение: