Меню

Обява за работа

Стаж и дистанционна работа по проекти за бъдещи инженери

Консултантска компания търси бъдещи електро- или механични инженери за стаж и дистанционна работа по проекти в областта осветление, осветителна техника и осветителен дизайн. Работейки с нас ще натрупате знания и опит в интересната и много динамична област на LED осветлението, компонентите изграждащи LED системите за осветление и основните принципи на осветителното инженерство. Предложението е за дългосрочно сътрудничество. Целта ни е да “отгледаме” специалисти, с които да работим в бъдеще, а не да използваме евтин труд.

Изисквания: студенти I - II курс в произволна техническа специалност, работен английски и умения за работа с електронни таблици.

Като част от стажа ще се стремим да синхронизираме вида на проектите с текущия етап на академичното ви обучение. Познания по електроника, дизайн на печатни платки, инженерен дизайн, оптика и компютърни програми свързани с тях са предимство.

Проектите отначало ще са леки, като с натрупването на опит ще стават по-комплексни. Работата по проекти се заплаща, като заплащането зависи от вида и сложността на проекта.

Молим кандидатите да попълнят формата на адрес: https://www.surveymonkey.com/r/C2JLDQX">https://www.surveymonkey.com/r/C2JLDQX на базата на отговорите от която ще направим селекция за онлайн интервю и евентуално сътрудничество.

Възложител: Sleeve off Design
Email: sleeveoffdesigngmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук