Меню

Обява за работа

Свалям текст от аудио

Привет на потенциалните възложители!
Имам опит в свалянето на текст от аудио, тъй като съм работила като съдебен секретар, а понастоящем при повикване или дистанционно (при предоставяне на аудио файл) протоколирам всякакви срещи, на които две или повече страни се опитват да стигнат до някакво споразумение и държат това, което са се договорили да го имат в писмен вид.

Мога да извършвам и отдалечена асистентска работа въз основа на аудиобележки, които някои хора имат навика да записват на телефона си.

Пиша бързо. Имам добра репутация сред своите клиенти, но мога да поема още натоварване през януари и февруари 2019 год.

За да си върша работата добре, аудиофайловете трябва да са с добро до отлично качество, да се чува добре разговора между събеседниците. Моментите, в които се надприказват ги пропускам, защото няма как да се отразят коректно.

Ориентировъчно цените са 2 лв./стр. за дословно записване и 3 лв./стр. за добре оформена, разбираема интерпретация на чутото. Може и 5 лв./час за неспешен ангажимент (дистанционно), 10 лв./час за изпълнение в рамките на 24-48 ч. (дистанционно, в зависимост от обема на материала), 20 лв./час за експресна услуга (дистанционно). За лично присъствие в рамките на гр.София цената е 10 лв./час при уговорка от предната седмица и 15 лв./час за ангажимент, направен 48 ч. предварително, съответно 20 лв./час при заявка, направена 24 ч. преди ангажимента (стига да съм на разположение).

Протоколист гр. София
Телефон: 0878508880
Email: secretsofsofiagmail.com
  • Търси работа
  • 18.01.2019



Качете вашия банер тук