Меню

Обява за работа

Търсим опитен C# програмист

Имаме нужда от C# програмист, с дългогодишен опит в областта на OOP, event-driven programming, опит с мрежови приложения и комуникация, работа с MS SQL база данни, интегриране на и работа с чужди APIs, работа с WPF.

Работата ще е да поддържа съществуващи WPF приложения (както и някои останали Windows Forms), разработвани през последните 15 години, както и създаване на нови такива за нуждите на бизнеса в сферата на електронното търгуване.

Част от работата изисква познания в изграждането на системи и проложения, които да могат да работят паралелно, да комуникират с други приложения, и да отговарят бързо на събития в електронни пазари. Ще има и по-тривиални задачи, като поддръжка на системи за генериране, обработка и изпращане на отчети, като за това ще са полезни познания на XML.

Работата ще е 100% дистанционна,  комуникацията ще е по телефон и email основно на Български език, но софтуера ще е за потребители, които знаят само Английски. Работата и заплащането могат да са на пълен или частичен работен ден, по договаряне.

  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук