Меню

Обява за работа

Уеб и Графичен дизайнер

Казвам се Мария Гичева и се занимавам професионално с дизайн от 2016 година. В момента работя като фрийлансър по различни български и чуждестранни проекти. 

Обичам работата си, защото имам възможността да проявя креативността си и в същото време да използвам знанията си по икономика и маркетинг, за да създам дизайн, който е не просто красив, но отговаря на продукта, бизнеса или личността, които представя. 

Аз вярвам, че моята работа е комплексна и за нея са необходими повече от дизайнерски и технически умения като това да рисуваш, работиш добре с Illustrator, Photoshop, CSS, HTML, познаваш в детайли WordPress, Joomla, OpenCart и разбираш от SEO оптимизация.

Старая се да подхождам индивидуално към всеки проект. Винаги проучвам пазара, конкурентите и нишата, в която ще се позиционира бизнеса, преди да започна създаването на идейния проект.

Oбичам да рисувам, така че това умение използвам и в работата си. Интересувам се от маркетинг, завършила съм Търговската гимназия в Пловдив и съм бакалъвър по Стопанско управление, което ми дава стабилни икономически познания. Имам опит в продажбите и позиционирането на различни продукти на таргетирани пазари. 

Всички тези умения ми дават предимство пред повечето графични и уеб дизайнери, тъй като мога да ви помогна чрез дизайна да позиционирате себе си, бизнеса или продукта си по най-добрия начин на подходящия пазар. 

Ако сте в търсене на уеб или графичен дизайнер, който да разбере в детайли вашата идея, да проучи конкурентите ви, да обсъди с вас предимствата и недостатъците им и ще създаде дизайн, който да ви представи в най-подходящата светлина, то ще се радвам да се https://www.mg-design.online/contact-me/" style="-webkit-tap-highlight-color: transparent; color: rgb(233, 30, 99); transition: all 0.3s ease 0s; box-shadow: none;">свържете с мен.

Мария Гичева
Телефон: +359 888 338398
Email: officemg-design.online
  • Търси работа



Качете вашия банер тук