Меню

Обява за работа

Хостинг Услуги

Хостинг услуги от PN Scripts

Добър доставчик на хостинг услуги не е такъв, който предлага бюджетни цени, а такъв, който предлага безпроблемна и лесна за използване услуга. Ние предлагаме 99,9% гаранция за непрекъсната работа на мрежата и имаме изключителен помощен персонал, който е на разположение 24/7. Нашите уеб хостинг пакети разполагат с лесен за употреба Хепсия хостинг Контролен панел, който е зареден с безплатни инструменти, които ще ви помогнат да създадете съвсем нов уеб сайт много бързо.

Инсталатор на уеб приложения

Инсталаторът ни за уеб приложения ви дава възможност да избирате измежду повече от четиридесет популярни уеб приложения и да инсталирате някой от тях с едно кликване - нашият инсталатор на уеб приложения дори включва опция за автоматично създаване на база данни. Списъкът с уеб приложения включва Joomla, WordPress, Drupal и много други.

24/7/365 поддръжка на клиенти

Нашият помощен персонал е тук, за да отговори на всички ваши въпроси 24/7/365. Имаме гаранция за 1 час подкрепа, така че вече няма да се налага да чакате в продължение на часове, за да отговори техникът от екипа за поддръжка - те ще отговорят за по-малко от 60 минути, като средното време за реакция е само 20 минути.


https://pnscripts.com/

  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук