Меню

Обява за работа

Професионална и достъпна разработка на уеб сайтове

Кратка автобиография

Студент съм, специалност "Софтуерно инженерство". Интересите ми към програмирането започват преди повече от 5 години и имам множество разработени лични проекти в сферата на уеб сайтовете и мобилните приложения. Работя като разработчик на уеб сайтове в дигитална агенция и в свободното си време съм фрийленсър - разработвам уеб сайтове - онлайн магазини, блогове и мобилни приложения за Android.

Изработка на малки и средно-големи уеб сайтове и онлайн магазини

Изработка на малки и средно-големи уеб сайтове и онлайн магазини на WordPress - система за управление на съдържанието (CMS) и Woocommerce - съвременно e-Commerce решение за онлайн магазини и продуктови каталози.

За Вашите специфични и различни уеб сайтове с панели за управление по избор - писане на уеб сайт от самото начало (нулата).

Обикновено цените за услугите варират между 50 и 500 лева, а сроковете за изпълнение - в повечето случаи между 2 и 10 дни, в зависимост от ангажираността на проекта.

Използвайте лесно Вашият уеб сайт или онлайн магазин след завършването му

След като Вашият проект бъде разработен и удобрен от Вас, ще получите инструкции за бъдещата му експлоатация и развитие.

Поддръжка на разработената услуга

Договорената цена не включва допълнителна поддръжка и надграждане на проекта след крайното му удобрение, но тя е възможна след допълнително договаряне.

Цената е по договаряне. Можете да се свържете с мен на посочените отдолу данни. Ще получите отговор в рамките на няколко часа.

  • Търси
  • Отдалечено
Тази обява е стара и не е актуална!