Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Предлагам работа от вкъщи за жени

В нашата новооткрита агенция Starcluster ние търсим сериозни кандидатки, които имат желание да работят от вкъщи като модели срещу добро заплащане, зависещо от отделеното време. Ние предлагаме атрактивни бонуси, козметични продукти от известни марки, и най-привлекателното - безплатна професионална фотосесия, включваща грим и обработка на снимките от професионалист. 

Става дума за агенция за запознанства. От вас се иска да разговаряте чрез чат с клиенти, търсещи утеха в онлайн запознанствата. 
При достатъчно отделено време дневно, тази работа е достатъчна за водене на нормален начин на живот без нужда от втора работа.

Единствено условие - да можете да общувате на английски език. 

Единствен недостатък - заплатата, заработена в даден месец идва в края на следващия месец.

При сериозен интерес и за повече информация моля пишете на имейла за връзка или по вайбър на предоставения номер. Нека само сериозни хора да се свързват с нас! :)


  • Предлага
  • Отдалечено
  • Възнаграждение:
  • 07.11.2019
Тази обява е стара и не е актуална!