Меню

Обява за работа

Предлагам Opencart интеграция за Pazaruvaj

Здравейте, казвам се Станимир и работя на свободна професия, имам над 8 години опит в онлайн търговията и изграждане на онлайн магазини аз и моят малък сайт echelp.net  и още 3-ма човека като екип, предлагам услуги, които са свързани с онлайн търговията като: изграждане на онлайн магазин, уеб сайт, интеграция с външни системи и методи за плащане, изграждане на лендинг страници, консултиране и решаване на бизнес проблеми, свързани с онлайн търговията спрямо случаят, изграждане на стратегии за повишаване на продажбите, одит на вашият онлайн магазин или бизнес към проблеми и консултиране за тяхното решаване.

Вече можеш да качиш всички продукти от твоя Opencart в Pazaruvaj.com, чрез модул разработен от echelp.net специално за Opencart. 


Какво е Pazaruvaj.com? 
Pazaruvaj.com е най-популярната българска платформа за сравнение на цени и продукти. В нея всеки потребител може бързо и лесно да сравни цените на даден продукт в във всички регистрирани в платформата магазини и да избере най-изгодната оферта за себе си. Сайтът привлича над 2.64 милиона потенциални купувачи месечно с Bounce Rate 44%, които информирано могат да направят своя избор измежду 459 електронни магазини и близо 2 050 000 оферти (по данни от юни 2019).

Възложител: Станимир Лубов
Телефон: 0896605983
Email: officeechelp.net
  • Предлага работа
  • Възнаграждение: 150 лв.



Качете вашия банер тук