Меню

Обява за работа

Професионална и достъпна разработка на уеб сайтове


Кратка автобиография


Завършила съм, специалност "Уеб разработчик". Интересите ми към програмирането започват преди повече от 5 години и имам множество разработени лични проекти в сферата на уеб сайтовете. Работя през свободното си време като фрийленсър - разработвам уеб сайтове - онлайн магазини и блогове. 


Изработка на малки и средно-големи уеб сайтове и онлайн магазини


Изработка на малки и средно-големи уеб сайтове и онлайн магазини на WordPress - система за управление на съдържанието (CMS) и Woocommerce - съвременно e-Commerce решение за онлайн магазини и продуктови каталози.


За Вашите специфични и различни уеб сайтове с панели за управление по избор - писане на уеб сайт от самото начало (нулата).


Обикновено цените за услугите варират между 50 и 500 лева, а сроковете за изпълнение - в повечето случаи между 2 и 10 дни, в зависимост от ангажираността на проекта.


Използвайте лесно Вашият уеб сайт или онлайн магазин след завършването му


След като Вашият проект бъде разработен и удобрен от Вас, ще получите инструкции за бъдещата му експлоатация и развитие.


Поддръжка на разработената услуга


Договорената цена не включва допълнителна поддръжка и надграждане на проекта след крайното му удобрение, но тя е възможна след допълнително договаряне.


Цената е по договаряне. Можете да се свържете с мен на посочените отдолу данни. Ще получите отговор в рамките на няколко часа.

Виктория Ставрева
Телефон: 0896530670
Email: viktoriq.30abv.bg
  • Търси работа



Качете вашия банер тук