Меню

Обява за работа

Търсите си лесна работа от вкъщи?

Търсите си лесна работа от вкъщи?

В нашата новооткрита агенция Starcluster ние търсим сериозни кандидатки или кандидати, които имат желание да работят от вкъщи като модели срещу добро заплащане, зависещо от отделеното време. Ние предлагаме атрактивни бонуси, продукти от Forever Living и най-привлекателното - безплатна професионална фотосесия, включваща грим и обработка на снимките от професионалист. 

В какво се състои работата ?
Става дума за агенция за запознанства. От вас се иска да разговаряте чрез чат със самотни или отегчени мъже/жени, търсещи утеха в онлайн запознанствата. Не, това не е някаква порно агенция и от вас никога няма да се иска някакъв вид показване на голота! Даже напротив, за тези, които го правят има глоба. Мога да гарантирам като една от моделките в агенцията.
При достатъчно отделено време дневно, тази работа е достатъчна за водене на нормален начин на живот без нужда от втора работа.

Единствено условие - да можете да общувате на английски език. 

При сериозен интерес и за повече информация моля пишете на имейла за връзка или по вайбър на предоставения номер. Нека само сериозни хора да се свързват с нас, това е дългосрочна работа.


Възложител: Starcluster
Телефон: 0894458027
Email: starcluster@mail.bg
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
  • 30.07.2019
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук