Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Криейтив дизайн + адаптация за промоционална кампания

Здравейте,

Пиша от името на компания Ай Ви Би Козметикс. Ние сме официален дистрибутор на няколко известни марки, една от които е Golden Rose.

Във връзка с предстояща промоционална кампания, си търсим дизайнер, който да създаде и предложи визия на промоцията, която да бъде адаптирана върху няколко рекламни материала.

Ето и малко повече информация :

Планираме да проведем една мащабна потребителска промоция и за целта ни е необходим човек, който да създаде визията на промоцията.
Брандът е Golden Rose.
Марката става на 25 години и искаме да го анонсираме на нашите потребители.

Идеята е да се направи визия за уоблер (за всяка промоция), след което да се адаптира за останалите рекламни материали (плакат, каре в брошура, скреч карта)

Преди да изпратя подробно задание, моля всеки заинтересован да ме ориентира за финансовите си параметри, които биха го удовлетворили.

Благодаря предварително на всички.

Отделно от този проект бих искал да споделя, че след като го завършим и той е успешен, ще обсъдим възможността за продължителен ангажимент с компанията, тъй като ежемесечно имаме доста проекти, които изискват дизайнерска намеса.
Възложител: Тихомир Стефанов
Телефон: +359894493798
Email: t.stefanovivbgroup.eu
  • Предлага
  • Отдалечено
  • Възнаграждение: