Меню

Обява за работа

Маркетинг и реклама, Копирайтинг, Дизайн на Photoshop- УСЛУГИ

1. Копирайтинг

1.1. Услуги за писане на статии:

Създавам оригинално съдържание с високо качество. С внимателно съчетание SEO съдържание с подходящо позициониране на ключови думи и правилна структура на форматиране. Имам опит в писането на статии на новинарски теми, лайфстайл тематики, спорт, здраве и красота.

Цени:

250 думи = 3.00 лв

500 думи = 5.50 лв

700 думи = 9.00 лв

1000 думи = 14.00 лв

1.2 Услуги за съдържание на реклама:

Завладяващо, кратко и емоционално заглавие и съдържание! Имам вертикален и хоризонтален опит в дигитален маркетинг и също така задълбочени познания на SEO. Създавам страхотно рекламно заглавие и съдържание с емоция,  с изненада, с вдъхновение, с любопитство, със смях, с ярост, с илюзия, със страх. 

Цена: 0.08 лв на дума

1.3 Услуги за описание на продукта:

Информацията на продукта мога да накарам купувача да предприеме окончателни действия и да натисне бутона „Купи". В днешно време купувачите искат подробна информация за всеки нов продукт, които обмислят да купуват. Когато клиента обмисли да закупи това, което предлагате, единственият въпрос, който мисли е : „ Как ще ми бъде от полза това?“ Затова описанието на продукта трябва отговори на този въпрос убедително. Създавам максимално ясно, добро, кратко описание. 

Цена: 0.06 лв на дума

2. Маркетинг и реклама 

2.1 Услуги за създаване на цялостна маркетингова стратегия:

Независимо дали започвате нов бизнес или градите върху вече създадена компания. Цялостна маркетингова стратегия включва много различни движещи се части, които работят заедно за успеха на вашата компания. Ето няколко най-важните аспекти на всяка маркетингова стратегия: създавам маркетингов бюджет; създавам ръководство на марката; определям правилна аудитория; създавам ефективен SEO план; маркетинг на социалните мрежи; маркетинг по имейл;

Цена: 40-80 лв

2.2 Услуги за създаване на цялостен план за създаването и развитието на нов продукт:

Процесът на разработването на продукта може да изглежда почти загадъчен и когато чуете историите за произхода на големите бизнеси, пътуването до готов продукт рядко прилича на права линия. Само по себе си тези вдъхновяващи истории не предоставят краен план за разработването на продукта, но тези които споделят разкриват някои от стъпките, които основателите предприемат по пътя към стартиране на бизнес. Първо създавам феноменална идея на изграждането на нов продукт и след това правя онлайн проучване. Не искам да губите време и пари! Много е важно да отделя повече време за планиране, преди да започнете да изградите продукта. Няма да получим добър разултат с един опит, затова ще се наложи няколко опити, докато не се почувствате доволни. Накрая създавам да имате по-ясна представа за това колко ще струва производството на вашия продукт

Цена: 70-150 лв

2.3 Услуги за създаване на маркетингов план за развитие на стартиращ проект подходящ за следване и от начинаещи в сферата на онлайн търговията:

Няма правилен или грешен бизнес план. Важното е, че планът трябва да ви отговаря на вашите нужди. Бъдете конкретни и честни към мен и обяснете проблемите подробности на вашата фирма.  Няма единствен начин да се подходи към маркетингов план. Планът ви трябва да се развива и да се променя, докато намери начин да се угоди на вашите нужди. Определям вашите клиенти какво мислят за вашите продукти, тоест пазарни проучвания. Разработвам SWOT анализ, който може да ви помогне да анализирате къде вашият бизнес и продукти се вписват в рамките на пазара и вашата уникална позиция за продажба. Той може да ви помогне да откриете как вашия бизнес може да подобри. Не забравяйте, че вашият маркетингов план е живо ръководство, което трябва да промените, докато вашия бизнес расте.

Цена: 50-120 лв

2.4 Услуги за рекламиране в социалните медии: Facebook, Instagram.

Instagram и Facebook са най-популярните платформи за социалните медии в света. Популяризирам публикации в Instagram. Създавам Instagram реклами за емисии във Facebook.  Създавам реклами от Instagram Stories във Facebook Ads Manager. И още други варианти. Ако се чудите коя платформа има по-широк обхват. Близо 800 милиона души използват Instagram всеки ден, което означава, че тази платформа за социални медии има потенциален обхват. Facebook технически е майка на Instagram, тоест има двойно потенциален обхват. Повечето потребители на Instagram са жени 60 %, а Facebook – жени 52 %. Пускането на реклами на двете платформи могат да доведат впечатляващи резултати.

Цена: 15 – 40 лв

3 Дизайн на Photoshop

1.1 Услуги за създаване на лого, банери и всякакви материали за вашите продукти на Photoshop.

Обожавам да работя с Photoshop. Създавам лого, банери и всякакви материали за вашите продукти. 

Цена: 5 – 30 лв

За контакт на лично съобщение или на посочения имейл. Ако имате колебание, всички мой примерни проекти можете да ги видите в Instagram профил victoria_digital_marketing.
  • Търси работа
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук