Меню

Обява за работа

Илюстратор/Художник - дигитален арт

    "Севтополис Студио" е нов, стартиращ проект за дигитално изкуство, който включва разработването, развитието и прилагането на рисувани персонажи за различен вид цели и артикули.

ВАЖНО!
Краен срок за кандидатури по проекта 31.01.2020г.

    Този проект е насочен главно към младежта и децата, затова се нуждаем от художник/илюстратор на дигитално изкуство с добри умения на "Adobe Photoshop" и други алтернативни програми, който да нарисува редица забавно изглеждащи персонажи. Първоначално наемането Ви ще е еднократно в рамките на конкретната поръчка, но ако свършената работа удовлетворява всички страни, ще се радваме сътрудничеството ни да продължи и за в бъдеще. Поръчката се състои от 16 илюстрации (по една от долния списък), които да бъдат нарисувани и предоставени до 29.02.2020г (този краен срок е за поръчката, а не за кандидатстване). В случай че в рамките на настоящия проект имаме нужда от още илюстрации, освен упоменатите 16, при желание за допълнителна ангажираност от Ваша страна за тях ще бъде заплатена отделна сума по договаряне. Финалното заплащане за тази поръчка е фиксирано и е на стойност от 200 лв + още 50 лв, ако поръчката бъде изпълнена до 23.02.2020г. При невъзможност от Ваша страна да завършите поръчката в срок (до 29.02.2020г.), ангажиментът Ви към нас ще отпадне и няма да получите посоченото възнаграждение, нито частично заплащане.

    За да бъдете избрани, се изисква от Вас да нарисувате забавно изглеждаща буболечка с големи, изразителни очи и голяма глава. Желателно е да ни представите поне още едно Ваше авторско изображение на забавна тематика. То може да е от всякакъв вид. В случай че нямате, ще приемем и само задължителната илюстрация.

Задължително е насекомото да бъде едно от следния списък:


- Черен рогат бръмбар

- Богомолка

- Стоножка

- Стършел

- Пчела

- Светулка

- Миризливка

- Щипалка

- Скакалец

- Водно конче

- Калинка

- Пеперуда

- Комар

- Паяк

- Мравка

- 3 Хлебарки (като трио; на едно изображение)


Допълнителни изисквания и препоръки:


- Всяко едно изображение от горните 16 трябва да бъде с минимална резолюция от 1080х1920 пиксела (Full HD) във вертикална ориентация, минимум 300ppi и 9х16 см.


- Ще бъде добре, ако запазвате проектите си, защото илюстрациите от кандидатстването Ви по тази обява могат да бъдат използвани от Вас и за самото изпълнение на поръчката. В случай че изберем Вас, това ще Ви спести време.


Очакваме Вашите кандидатури на посочения "Email" адрес - seuthopolis@abv.bg. Благодарим Ви за участието! 
Краен срок за кандидатури по проекта 31.01.2020г.

    С уважение: екипът на "Севтополис Студио"

  • Предлага работа
  • Възнаграждение: 200 лв.
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук