Меню

Обява за работа

Автор на статии

Във връзка с онлайн платформа и блог към нея, търсим любознателни и грамотни автори на статии за нашия сайт. Темите по които създаваме съдържание са- кулинарни, здраве, гурме, иновации, култура и туризъм. Целта ни е да създаваме качествено и информативно съдържание, което освен да е интересно за нашите читатели, да бъде и полезно за тях. Именно затова нашите главни теми са свързани с храни, билки и подправки, но пишем и по-разтоварващи материали, но също толкова достоверни и качествени, в категориите - хранене и туризъм. 

В момента нямаме възможност за заплащане, но предлагаме споделяне на нашият опит, насоки и съвети относно създаването на качествено съдържание, както и публикуване на материалите от името на автора. Освен това всеки, който има желание да участва може да избере в кои категории иска да пише (според интересите си) и да предлага теми за статии. 

Моля, ако има желаещи да участват, нека пишат на лично съобщение, за да им изпратя сайта и малко повече информация за него и проекта.

  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук