Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Професионално изготвяне на презентации

Имам висше образование в сферата на връзките с обществеността и визуалния брандинг. Занимавам се професионално с изготвяне на презентации за различни компании.

Предлагам професионално изготвяне на презентации на всякаква тематика и за различни цели - курсови проекти, семинари, домашни за училище, бизнес ориентирани, развлекателни и други. Модерни, оригинални и различни презентации, за които ще получите комплименти! Възможно е брандиране на презентацията с Ваше лого (по желание).

Услугата може да се извърши на български и на английски език.

Сертифицирана съм към Microsoft за експертно използване на Word, Excel и PowerPoint.

Готовите материали изпращам по електронен път във формати .ppt , .pptx и/или .pdf (в зависимост от желанието на клиента).

Плащането се извършва по банков път или с наложен платеж по Еконт.

Цените започват от 10лв. Моля не се колебайте да се свържете с мен, за да обсъдим какво Ви е необходимо, с какви материали разполагате, какво ще се изисква от мен, за да мога да Ви предоставя адекватна цена за услугата!

Срокът на изпълнение е в зависимост от обема на презентацията и това дали ще искате да Ви помогна в намирането на визуални елементи или не. По принцип срокът е 2-3 работни дни.

Подхождам с разбиране и професионализъм към всеки клиент. Ще се радвам да работим заедно!

Възложител: Виктория Арабаджиева
Телефон: +359 894 434 515
Email: vr.arabadzhievagmail.com
  • Предлага
  • Отдалечено
  • Възнаграждение: