Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Изготвяне на прессъобщение

Имате какво да кажете на медиите? Не знаете как да го формулирате, как да го оформите и как да го направите специално, така че журналистите да му обърнат внимание, да го прочетат и да искат да го споделят. Прессъобщението е важен инструмент за популяризирането на Вашия бизнес, но масово такъв тип имейли попадат директно в папка "спам" и медиите дори не си правят труда да го отворят.

Предлагам ви професионално и нестандартно изготвяне на прессъобщение, което да се отличи от останалите.

Имам висше образование бакалавърска степен "Връзки с обществеността със специализация "Корпоративни комуникации" и магистърска степен "Рекламен мениджмънт и визуален брандинг" със специализация "Комуникационен и бранд мениджмънт".

Имам богат опит в писането на прессъобщения за различни компании на български и английски език.

Цената се изчислява на база брой думи.

При интерес, моля не се колебайте да се свържете с мен, за да обсъдим Вашето бъдещо "out of box" прессъобщение, на което медиите няма да устоят!

Ще се радвам да работим заедно!
Възложител: Виктория Арабаджиева
Телефон: +359 894 434 515
Email: vr.arabadzhievagmail.com
  • Предлага
  • Отдалечено
  • Възнаграждение: