Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Стаж в онлайн медия за хотелиерството и туризма

Търсим стажант - най-вече студент по туризъм - който да се присъедини към екипа на 21Hoteliers - единствената професионална медия за хотелиерството и туризма в България. Аудиторията ни се състои изцяло от професионалисти в бранша, като работата с нас ще ви даде достъп до изключително обширна мрежа от връзки с потенциални работодатели от цялата страна. Трудът ви ще бъде забелязан от мениджъри и управители от топ хотелите в България, като ще имате шансът да вникнете в дълбочина в индустрията и да си създадете изключителни възможности за кариерно развитие.

Нуждаем се от надежден човек, който да може да:

  • превежда точно и ефективно статии от английски на български
  • борави с Adobe Photoshop за обработката на снимковите материали към всяка статия

Също така ще ви предоставим възможност да управлявате социалните ни мрежи - Facebook и LinkedIn, където ще се запознаете от близо с професионалистите в хотелиерския бранш. За тази част не се изисква предваритерителен опит и познания.

Работата е почасова и дистанционна, като натоварването не би надвишавало 4 часа на ден. Разполагате и с известна гъвкавост.

Стажът би бил неплатен в първия месец, докато установим кои аспекти на работата са най-подходящи за вас, както и колко време можете да отделяте всяка седмица. Възможно е да комбинирате работата си в 21Hoteliers с работа на друго място, също така можем да ви дадем препоръки, ако си търсите работа в хотел или туроператор в страната. 

Пишете ни на имейл hello@21hoteliers.com и нека разговаряме!

Поздрави,

Деян от 21Hoteliers

https://www.21hoteliers.com/">21hoteliers.com

https://www.facebook.com/21Hoteliers">facebook.com/21Hoteliershttps://www.facebook.com/21Hoteliers">

https://www.linkedin.com/company/21hoteliers">linkedin.com/company/21hoteliers

Възложител: 21Hoteliers Bulgaria
Email: hello21hoteliers.com
  • Предлага
  • Отдалечено
  • Възнаграждение: