Меню

Обява за работа

Продавам печелившо приложение за пасивен доход.

Здравейте.

Може би сте разглеждали много пъти Google Play магазина, теглили сте безброй добри приложения, от които сте оставали много доволни. Тези приложения ви вършат добра работа, забавляват ви, убивате скуката чрез тях, но за съжаление почти не носят никакви доходи. А знаете ли какво би се получило ако имахте собствено приложение, публикувано в гугъл плей? Един много добър източник на доходи. Ето тук съм аз, за да ви помогна. 


Чрез моята оферта, ви предлагам да ви създам Android печелившо приложение

Как действа то? Хора по цял свят ще теглят вашето приложение, в което ще има вграден източник на реклами, наречен Google AdMob. Колкото повече хора играят, толкова повече реклами ще гледат и толкова повече пари ще печелите от това. Купувате веднъж, печелите завинаги! Това е може би най-добрият метод за печелене на страхотни пари онлайн. Много успешни потребители, по този начин успяват да си докарат минимум 50$ дневно, като някой надхвърлят дори 100$. Не ви трябва дори да разбирате как се създава приложение. То ще бъде изготвено за вас, публикувано в Гугъл Плей магазина, и вие само ще проверявате дневно какви са ви печалбите. 

Какво точно представлява това приложение?

То ще е печелившо приложение, на което ще бъдат добавени различни задачи за потребителите да изпълняват, като:

  • Математически задачи
  • Колелото на късмета
  • Попълни полето с показаните букви и цифри
  • Гледай реклама и спечели
  • Драскай карта и спечели

Всички задачи, ще дават виртуални точки на потребителите, които ги изпълнят, и когато достигнат необходимият брой точки ( поставени от вас ) , ще имат опцията да ви изпратят заявка за награда ( като например подарък 1$ от Amazon ). Когато това стане, вие ще трябва да дадете на този потребител подаръка му, но не забравяйте че за да достигне нужните точки, той ще гледа много реклами, които ще ви носят приходи и накрая все едно връщате 5% от всичките ви печалби на хората.  Ето това е един от най-използваните начини за печелене на пари онлайн. 

Моята оферта е:

Да ви създам и продам приложението + помощ и всичка нужна информация за да потръгне вашия нов бизнес. 

Винаги ще съм насреща, дори след приключване на разработката ви. 

Минималната цена на обявата ми започва от 500лв, като е възможно да има минимално покачване. Промоционална е цената, и в пъти по-ниска от необходимата, поради епидемичната обстановка. Това което никой не би признал на наше място, е че заради Коронавируса доста рязко спадна печалбата от реклами. Масово рекламодателите или спират рекламите си, или им намаляват цената драстично. Но това не означава че няма да имате възможност да спечелите от това, и то особено след година например, когато вече отмине пандемията и рекламодателите отново започнат да плащат. Ако предварително имате готово и изградено приложение, ще се наслаждавате на невероятни печалби без големи усилия , познания и прочие. 

Сега е момента да се възползвате от тази невероятна оферта.

Пишете ми на Лично Съобщение или ми пратете имейл за повече информация 

Възложител: Илко Илиев
Email: ludogorets55gmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук