Меню

Обява за работа

ПИСАНЕ НА КУРСОВА РАБОТА, РЕФЕРАТ, ЕСЕ, ДИПЛОМНА РАБОТА, КАЗУС ИЛИ ТЕМА

Всяка една моя разработка на курсова работа, реферат, есе, дипломна работа, казус или тема е индивидуална и уникална за всеки студент. Това е от съществено значение за успеха на вашата писмена работа.Можете да разчитате на моят професионализъм и коректност при написването на вашата курсова работа.

Писането на курсова работа, есе, реферат или дипломна работа е сериозна дейност. От качественото разработване на вашето задание зависи както оценката така и вашето представяне в университета. Ако работите и учите, и не намирате достатъчно време за разработване на курсова работа, аз съм насреща, за да ви помогна. Аз съм опитен професионалист, който разработва есета, реферати, курсови и дипломни работи по зададени от вас теми. Областите, в които мога да ви бъда полезна, са хуманитарните науки и икономическите дисциплини. Смея да твърдя, че интелектуалните услуги, които предлагам в областта на курсовите работи са с най-високо качество. Студентите, които са ми се доверили веднъж се обръщат повторно към мен за разработка на нова писмена работа. 

Това което ви обещавам е сериозно и коректно отношение от моя страна, спазен краен срок и най-важното индивидуално написан за вас текст. Моите разработки са авторски и оригинални. Проверявам всяка писмена работа с програма за откриване на плагиатски текст.

Курсовите работи, които пиша са съобразени с темата, която ми се предоставя, библиографската справка и следя за спазването на всички изисквания за написването й. Съобразявам се с точното цитиране на използваните източници и авторските мнения. При есето държа на интересното и творческо мнение на авторите ни, като вкарвам много полезна имформация и се съобразявам с обема му. Рефератите се пишат от мен като професионалист във всяка една област, като следя съвременните автори и ги съпоставям.

При дипломните работи се съобразявам с темата, плана и библиографията им. Правя корекции като ги извършвам в зададения от вас срок за изработка. Мога да изготвя и план на темата ви или да ви предложа заглавие.В дипломната работа се съобразявам с методите на цитиране и препоръките дадени от научния ви ръководител.Пиша разработки за почти всички университети в България.Без значение дали следвате магистратура или се обучавате в магистърска степен, обърнете се към мен, за да успеете. Важността писмената работа да е оригинална е основно изискване във всички университети. Преди да получите това, което сте поръчали, проверявам всяка писмена работа през програма за откриване на плагиатски текст. Така ви предоставям проверен продукт. При необходимост може да нанеса корекции в дадена писмена разработка. Предлагам и поправки на вече готови дипломни работи. Или ако сте стигнали до някъде в написването на вашата разработка и срещате струдности в довършването й, не се колебайте да се свъжете с мен.

Геновева Илиева
Телефон: 0887820535
Email: teacher1ilievagmail.com
  • Търси
  • Отдалечено