Меню

Обява за работа

Копирайтинг на оригинални статии, публикации за социални мрежи и превод/препечатване на материали от чуждестранни медии

Предлагам написване на оригинални, увлекателни и приятни за четене статии за уеб сайтове на български език, подготовка на текстове за публикации в социални мрежи, рекламни послания и фирмени текстове, съставяне на съдържание за презентации и проекти, както и препечатване на новини и публикации от чуждестранни журнали на английски език в български сайтове. 

Разполагам с дългогодишен опит в писането на SEO текстове, рекламни текстове и статии, препечатване на публикации от чуждестранни медии и други. Сред предишните ми клиенти се нареждат някои от най-популярните уеб портали в България за технологични и автомобилни новини, исторически и документални текстове, психологични и философски портали, лайфстайл сайтове и портали за свободна журналистика. Имам опит и в създаването на фирмени сайтове.

От мен можете да очаквате безупречно и увлекателно написани статии и текстове, със задълбочено проучване на Вашата тематика и сфера на дейност, отговарящи на най-високите стандарти за SEO и събуждащи интерес у читателя по дадената тема. Отговорно и коректно отношение, със заплащане след приемане на статиите. 

Георги Арсов
Телефон: +359878521810
Email: g.arsoffmail.bg
  • Търси работа


    Качете вашия банер тук