Меню

Обява за работа

.NET Fullstack разработчик

В Software Interactive търсим хора за позицията .NET Fullstack Developer, интересуващи се от реализация на интересни и сложни проекти в много области, вкл. автомобилната индустрия, 3D печат, видео стрийминг или логистичната индустрия.
Интензивното развитие на мрежата на нашите клиенти ни позволява да адаптираме проекта към индивидуалните предпочитания и умения на нашите програмисти.
Каним ви да си сътрудничите, ако искате да реализирате амбициозни R&D проекти в атмосфера, лишена от корпоративна атмосфера.

Примери за проекти:

1. Внедряване на цялостна платформа за сканиране на големи компоненти на рафинерии и електроцентрали в Близкия изток. Системата се състои от професионален 3D скенер, използващ технология за структурирана светлина, настолно приложение, което директно контролира работата на скенера, и облачна платформа, поддържаща процеса на сканиране и отпечатване на елементи.
2. Разработка на системи (уеб приложения) за известен немски производител на автомобили.

Нашите очаквания:

-специализирано образование или богат търговски опит в по-голям екип
-много добро познаване на .NET Framework и обектно-ориентирано програмиране на C#, потвърдено от търговски опит (за предпочитане поне 2 години)
-познаване на проблеми с базите данни, практически познания за ORM инструменти (Entity Framework или Dapper)
-познаване на Web Service, REST
-опит в внедряването на интерфейс в модерен инструмент, базиран на JS (за предпочитане Angular, евентуално React)
-познаване на TypeScript
-практически познания за модели на проектиране
-общи познания по въпроси, свързани с разработването на приложения, по-специално уеб приложения
-добро владеене на говорим и писмен английски

Добре дошли:

-опознаване на средата на Azure
-отвореност към придобиване на нови знания и споделяне на знания
-опит в управлението на екип (по избор)

Ние предлагаме:

-Позиция в амбициозни R&D проекти
-Напълно дистанционно управление
-Екип от програмисти с няколко години научен и бизнес опит
-Индивидуално развитие в избраната посока
-Оборудване, необходимо за работа

Ползи (финансирани изцяло от нас):

-Необходимо обучение и курсове
-Разговори с роден говорител на английски език
-Работа (служителите плащат само за услугата)


Моля, имайте предвид, че администраторът на данните е Software Interactive Sp. Зоологическа градина. със седалище в Гливице, ул. Konarskiego 18c („Администраторът“). Имате право да поискате достъп до вашите лични данни, коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, право на възражение срещу обработването и право да прехвърляте данни и да подадете жалба до надзорния орган. Личните данни ще бъдат обработвани за извършване на процеса на набиране на персонал. Предоставянето на данни в обхвата на Закона от 26 юни 1974 г., Кодексът на труда е задължителен. В останалия обхват предоставянето на данни е доброволно. Отказът за предоставяне на задължителните данни може да попречи на процеса на подбор. Администраторът обработва задължителни данни въз основа на наложеното му законово задължение, а в обхвата на допълнителните данни основанието за обработване е съгласието. Личните данни ще се обработват до края на процедурата за набиране на персонал и за периода на евентуални искове, а в случай на съгласие за участие в бъдещи процедури за набиране на персонал - до оттегляне на съгласието. Съгласието за обработка на лични данни може да бъде оттеглено по всяко време. Получател на данните е уебсайтът Just Join IT и други субекти, на които е поверено обработването на данни за набиране на персонал. и в случай на съгласие за участие в бъдещи набирания до оттеглянето на съгласието. Съгласието за обработка на лични данни може да бъде оттеглено по всяко време. Получател на данните е уебсайтът Just Join IT и други субекти, на които е поверено обработването на данни за набиране на персонал. и в случай на съгласие за участие в бъдещи набирания до оттеглянето на съгласието. Съгласието за обработка на лични данни може да бъде оттеглено по всяко време. Получател на данните е уебсайтът Just Join IT и други субекти, на които е поверено обработването на данни за набиране на персонал.
V Software Interactive tŭrsim khora za pozitsiyata .NET Fullstack Developer, interesuvashti se ot realizatsiya na interesni i slozhni proekti v mnogo oblasti, vkl. avtomobilnata industriya, 3D pechat, video striĭming ili logistichnata industriya
Възложител: Software Interactive
Email: a.ptaksoftint.eu
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук