Меню

Обява за работа

SEO и фирмено позициониране

Ние сме правна и счетоводна кантора, предлагащи стандартни услуги, като регистрация на фирма и счетоводно обслужване, но и доста специфични услуги, свързани с издаване на разрешителни  за търговия с медицински изделия, лекарствени продукти и др. регистрационни режими.

Разполагаме с Facebook, Instagram and linkedin фирмени профили, които са слабо разработени.  Фирмен сайт, разработен на wordpress, който се актуализира често от към съдържание и ъпдейт на версията на wordpress.

Търсим, нашата ''Сродна душа", която има желание и интерес да развие нашите профили и сайт, да изгради нашето корпоративно и лично Интернет присъствие, в последствие да го поддържа.

Целта е услуги ни, да достигнат до повече хора, както и да придобием публичност, особено след корпоративните бизнес кръгове. Не търсим количество, а качество на клиентите, на база спецификата на нашите услуги.

Можем да предложим заплащане процент от всяка реализирана онлайн продажба на наша услуга. Идеята ни е тази позиция да е постоянна и да е предимно ангажирана с нас и нашите проекти.

При интерес, имаме възможност да предложим едно работно място в нашия офис в гр. София, без заплащане на наем и консумативи.

Възложител: Lead Consult Ltd.
Телефон: 0888833408
Email: dob.nikolovagmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук