Меню

Обява за работа

PHP Developer

PHP Developer

Code Company LTD е софийска ИТ фирма със световен потенциал. Създадена е от приятели, които пренасят топлината на човешките взаймноотношения в работната среда. Нашата комуникация с клиентите е същата такава, каквато и с колегите - искрена, директна и лека. Ние предлагаме работа от ново ниво. Ниво, което дарява свобода на действие и свобода на мисъл. Ние не само очакваме идеите ти за подобрение/улеснение на процеса или даден проект, а дори ги приветстваме. Ние се развиваме всеки ден и ще се радваме да се развиваме заедно. Ние сме изключително отворени към иновации, нови посоки и нови подходи. При нас можеш да си себе си, напълно.

Към момента, поемаме и изпълняваме проекти от калибъра на уебсайтове, онлайн магазини и апликации. Тъй като ни се получава добре, започваме да не смогваме и търсим нови другари в това начинание. Предлагаме почасова работа от вкъщи, като се надяваме да намерим правилните хора, с които да основем постоянен екип за в бъдеще.

От теб очакваме:

* опит с и дълбоко познаване на PHP
* познание на jQuery

Заплащането е повече от адекватно и е пряко свързано с идеите, които имаш и обема от работа, които извършваш. Твърдо заплащане плюс бонус система.

Е, как ти звучи?

Ако това е нещо, което те интересува кандидатсвай при нас още сега!

Ще се радваме да се видим с теб и да те превърнем в част от екипа си!

Възложител: Ивайло Томов
Телефон: 0884608939
Email: ivailotomov90gmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:


    Качете вашия банер тук