Меню

Обява за работа

Мениджър-продажби - подходяща за студенти/ученици

Здравейте, 

Ще получавате запитвания от клиенти в чат, на които ще предлагате и продавате услугите ни. Имаме готови скриптове за продажба и ще Ви обучим как да станете ефективни и добри в работата си. Занимаваме се с рекламиране на онлайн казина. Целта е потенциалните клиенти, които правят запитванията да се регистрират в казиното и да депозират в него. Методът с който ги рекламираме е чрез обучение и показване на стратегии за игра. Ще Ви обучим и покажем как да се ефективни в работата и да правите голям брой продажби. Имаме готови скриптове и метод за работа.


Заплащането е обвързано с продажбите. Има прозрачна схема за заплащане. Предлагаме по 11лв на първи депозит и 4лв на допълнителни депозити от същия играч. По-голямата част от играчите правят поне по още един депозит, по-малка част по 3 и по повече депозита. Като пример, един резултат от един мениджър за продажби вчера е 6 нови депозита и 5 допълнителни, което прави комисията му 86лв. Като дневния резултат, естествено може и да по-добър и по-лош, зависи от различни фактори, главно от работата на мениджъра за продажби.

Работата е дистанционна. На пълен работен ден. Подходяща за студенти/ученици.

Ако имате интерес, моля, напишете ми дали имате опит на подобна позиция, години, населеното място, където живеете и времето, които бихте могли да отделяте за работа. Очакваме поне 6-7 часа на ден.

  • Предлага работа
  • Възнаграждение:
Тази обява е стара и не е актуална!


    Качете вашия банер тук