Меню

Обява за работа

Персонал за нов обект на ресторант El Shada

Ресторант El Shada е красиво и уютно пространство в сърцето на София, създадено и съществуващо повече от 5 години с цел да задоволи и най-изтънчения вкус за италианска кухня. Традиционна, оригинална и същевременно с авторски почерк - това е определението за всяка една наша рецепта, клиентите ни са нашият стимул да вървим нагоре, а екипът ни е фундаментът, върху който градим своите реализация, отличителност и опит.

Както всеки бизнес с изградени принципи и приоритети да даде най-доброто в дейността си, ресторант El Shada се радва както на редовни, така и на все повече нови клиенти. Съвсем скоро врати ще отвари и нашият нов обект на ул. “Неофит Рилски” 62, за който сформираме нов екип!

Ако имате желание да създавате изкуство под формата на храна в италиански стил, да работите в чиста и красива среда, с техника и суровини, за които не се пестят средства, и, рабира се, с отзивчиви и усмихнати колеги, то вероятно вие сте идеалната част от нашия бъдещ колектив!

Вижте видеото в нашия профил в социалните мрежи, което създадохме с цел да успеете, буквално и преносно, да надникнете “в кухнята” на ресторант El Shada, а за подробна информация относно свободните позиции, изпратeте своите документи тук, чрез бутона "Кандидатствай", на мейла, който сме посочили в профила, или се обадете на тел.: 0898432762.

https://www.facebook.com/elshadaristorante/">https://www.facebook.com/elshadaristorante/

https://www.instagram.com/elshadaristorante/">https://www.instagram.com/elshadaristorante/


Отворените позиции са за:

1. Майстори пицари
2. Пост салати
3. Паста мейкъри
4. Сервиз

Очакваме ви!

Възложител: Атанас Симеонов
Телефон: 0898432762
Email: elshadaristorantegmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук