Меню

Публичен профил

IVETBG

*
  • Sofia
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Ivet Market Group Ltd. /IVET.BG/ е основана през 2008 година и е една от водещите компании за онлайн търговия на женска и мъжка мода в Централна и Източна Европа. В България продажбите се осъществяват чрез онлайн магазин IVET.BG.

Ivet Market Group Ltd. /IVET.BG/ е компания оперираща в сферата на онлайн търговията с дамски и мъжки дрехи. Вече 14 години сме лидер в областта на модната индустрия.
Към настоящия момент компанията продава на 14 пазара в Централна и Източна Европа - България, Полша, Румъния, Гърция, Кипър, Унгария, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия, Литва. 

В портфолиото си имаме над 4000 продукта, които успешно предлагаме на нашите клиенти чрез интернет магазините си.

Ivet Market Group Ltd. е много повече от успешна компания в онлайн търговията: ние сме работодател, който превръща служителите в един силен екип.  

За 14 години присъствие на българския и европейския пазар, освен като водеща онлайн компания в модната индустрия, Ivet Market Group Ltd. се наложи и като социално-отговорна компания и предпочитан работодател. 

Осигуряваме достъп до ноу-хау и практики, а в ежедневната си работа заставаме зад принципи като коректно и честно отношение и взаимно уважение. Съзнателната и искрена грижа към служителите е най-отличаващата ни характеристика, която се изразява в множество посоки като осигуряване на баланс работа - личен живот, позитивна работна атмосфера, грижа за здравето, лидерска култура, която насърчава и мотивира развитието на всеки един служител.

Компанията може да се похвали и с голяма популярност  в социалните мрежи Facebook и Instagram с над 1 милион и 800 хиляди последователи.

При нас можете да научите последните тенденции в онлайн търговията и най-новите технологии в дигиталния маркетинг. 
Ако проявявате интерес към модата, нашата компания е идеалното място за работа за Вас и Вашето развитие.
Ще развиете Вашите умения и компетенции и ще Ви се възложат отговорности. Ще имате всички инструменти на Ваше разположение, за да се откроите.
Има различни пътища, които ще може да извървите в професионалния си път. 
Растежът и развитието на нашите служители са това, което ни позволява да продължаваме да растем и да се развиваме като компания. Ние гарантираме дългосрочна работа.
Нашите служители са ангажирани и ги насърчаваме да допринасят за своя собствен успех и за успеха на компанията. Залагаме на екипна работа. 

Разполагаме с най-модерен софтуер и съвременни сървъри, на които могат да работят свободно и едновременно служителите в държавите, в които имаме офиси. Те позволяват да приемат и обслужват стотици поръчки в реално време.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 1 публикуван проект
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на IVETBG във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук