Меню

Публичен профил

*

vkirilova

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 30%

Визитка

От 2006 г. участвам самостоятелно и като част от малък екип, ангажиран с разработката, изграждането, редизайн и поддържането на повече от 30 различни уеб сайта (български и чуждоезикови проекти).

Специализирана съм в интегрирането на модули за онлайн магазини и създаване на обновления за уеб приложения с отворен код (Open source platforms) от типа “E-commerce Templates” - Magento, ZenCart, PrestaShop, OpenCart, TomatoCart, osCommerce и др.

Притежавам основни и задълбочени познания по скриптови езици за уеб дизайн и програмиране, в т.ч. HTML, XML, PHP, MySQL, CSS, използване на JavaScript, извършване на SEO-оптимизация, детайлно познаване структурата на различни уеб базирани приложения, адаптиране на административни панели за самостоятелно редактиране на съдържанието, управление на E-mail и FTP клиенти, използване на програми за обработка и конвертиране на текстови, графични, видео, флаш формати и др.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на vkirilova във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на vkirilova е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.