Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Лияна Михова

  • 0 отзива, 17 участия
  1. 50%

Визитка

Здравейте,

казвам се Лияна Михова и в момента следвам "Онлайн журналистика и медии" в СУ "Св. Климент Охридски". Писането на уникални по своето съдържание текстове, задаването и корекцията на готови материали са сред притежаваните от мен компетенции. Умението да се изразявам ясно и четимо, усетът и вниманието към детайла, въображението и креативността са също част от силните ми страни. Гарантирам на 100% умение за създаване на уникално писмено съдържание, проверено с Advego Plagiatus, както и безупречно владеене на българския правопис и граматика. Имам опит като редактор и автор към секция „Култура“ на интернет списанието Spisanie.to, писала съм статии и за сайтовете 10te.bg и vibes.bg.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Лияна Михова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Лияна Михова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.