Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

kristianv

  • 0 отзива, 3 участия
  1. 30%

Визитка

Здравейте, аз съм Кристиан Вълков и съм уеб изработчик на свободна практика. Живея и уча в град София. Дейностите и услугите, които извършвам са свързани с цялостно разработване и изграждане на уеб сайтове.

Главната ми цел е изграждането на качествени, максимално оптимизирани, професионално изглеждащи уеб страници с уникален дизайн и безпогрешна функционалност на приемливи и достъпни цени.

В работата си се старая да бъда коректен и да спазвам предварително уговорените срокове. Удовлетворявам всяко желание на моите клиенти, така че те да останат наистина доволни от свършената работа.

Една част от уеб езиците и компютърните програми, с които си боравя във всеки един проект са: HTML, CSS, PHP, JavaScript, Notepad++, NetBeans, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и други.
  • Тарифа: 5 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на kristianv във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на kristianv е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.