Меню

Публичен профил

*

Десислава Васева

  • 0 отзива, 14 участия
  1. 30%

Визитка

През последните 11 години работя в сферата на обществените комуникации. Имам ценен опит в области като Връзки с обществеността, Реклама, Копирайтинг, Маркетинг, Търговия. Умея както да създавам уникални текстови материали като прессъобщения, статии, публикации за социалните мрежи, генериране на информация във фирмени уебсайтове и т.н., така и да правя корекции/ редакции по вече съществуващи такива. В професионалната си практика съм се занимавала със SEO /Оптимизация на уеб сайт/, създаване и поддръжка на сайтове и блогове в WordPress, позициониране на бизнеса чрез онлайн рекламна платформа Google AdWords.
Завърших магистратура по „Връзки с обществеността” в началото на 2017 година с пълно отличие. Освен това, Уважаемата комисия на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ме награди със сертификат за принос към комуникационните науки.
Работя извън стандартното работно време от 8 часа, в зависимост от обема на работа като винаги приключвам поетите проекти в уговорения от двете страни срокове за изпълнение. Цената на услугите ми варира, в зависимост от вида проект, неговите специфики, стиловите му характеристики и обема на работа.
Умея да нося отговорност за точността и достоверността на предоставената информация и да демонстрирам инициативност и прецизност в работата си, да взимам бързо и адекватно решения, да бъда гъвкава при всеки нов проект.
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Десислава Васева във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Десислава Васева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.