Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Десислава Васева

  • 0 отзива, 14 участия
  1. 30%

Визитка

През последните 11 години работя в сферата на обществените комуникации. Имам ценен опит в области като Връзки с обществеността, Реклама, Копирайтинг, Маркетинг, Търговия. Умея както да създавам уникални текстови материали като прессъобщения, статии, публикации за социалните мрежи, генериране на информация във фирмени уебсайтове и т.н., така и да правя корекции/ редакции по вече съществуващи такива. В професионалната си практика съм се занимавала със SEO /Оптимизация на уеб сайт/, създаване и поддръжка на сайтове и блогове в WordPress, позициониране на бизнеса чрез онлайн рекламна платформа Google AdWords.
Завърших магистратура по „Връзки с обществеността” в началото на 2017 година с пълно отличие. Освен това, Уважаемата комисия на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ме награди със сертификат за принос към комуникационните науки.
Работя извън стандартното работно време от 8 часа, в зависимост от обема на работа като винаги приключвам поетите проекти в уговорения от двете страни срокове за изпълнение. Цената на услугите ми варира, в зависимост от вида проект, неговите специфики, стиловите му характеристики и обема на работа.
Умея да нося отговорност за точността и достоверността на предоставената информация и да демонстрирам инициативност и прецизност в работата си, да взимам бързо и адекватно решения, да бъда гъвкава при всеки нов проект.
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Десислава Васева във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Десислава Васева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.