Меню

Публичен профил

Анна Николова

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
След като завърших бакалавърската си степен по Социология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, насочих интереса си към медийното пространство и управлението на човешките ресурси. Магистратурите ми в сферата на PR и HR ми помогнаха да прилагам теоретичните си знания в практическата си работа, свързана с прякото взаимодействие върху публиките, управление на връзки с медиите, проучване на общественото мнение и управление на кампании в социалните медии.
По този начин образованието ми даде добра основа за развитие в компаниите, за които работих – Маркетинг мениджър в Teren Music и Мениджър клиенти в агенция Peer2Peer Agency. По време на работата ми в агенцията в продължение на 5 години съм осъществявала комуникация с медии за клиенти, маркетинг в социалните мрежи, както и до момента съм изготвила над 1 000 прессъобщения.
Благодарение на натрупания ми опит и желанието ми за развитие през 2012 г. създадох и сайт, посветен на независимо мнение относно музикални събития в страната и чужбина - DJambore.com. Успоредно с изготвяне на авторски материали за платформата; популяризирането й в социалните мрежи; организация на работата й и редактиране на текстове, в момента работя като freelancer върху различни проекти.
Опитът, който съм придобила пряко е свързан с изготвяне и провеждане на кампании в социалните мрежи и най-вече във Фейсбук, но и с редактиране на авторски материали; мониторинг на аудиториите и медийния пазар в България; изучаване и управление на методите, свързани с иницииране, подготовка и провеждане на събития, прилагане на маркетингови стратегии за различни брандове и др. По този начин работата ми до момента се съсредоточава в развитие и управление на онлайн медия, копирайтинг, медия планиране, комуникация с клиенти, публики и трети страни, мониторинг на резултати и т.н.
Считам, че професионалният ми опит и знание, съвместно с личните ми качества като отговорност, способност за добра работа в екип, инициативност и креативно мислене са ключови при изпълнение на ползотворното финализиране на проекти.
Надявам се, ще обърнете внимание на автобиографията и ще имаме възможност да обсъдим кандидатурата ми. Можете да се свържете с мен на e-mail anna.asparuhova@gmail.com или на тел. 00359885942119.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Анна Николова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук