Меню

Публичен профил

Любомир Атанасов

*
  • София
    2 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Копирайтър на различни теми, тв- и киносценарист, пространствен аниматор, професионален преводач от руски и португалски.
Реклама чрез средствата на художествената литература.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Искам да изкажа огромната си благодарност за коректното и професионално сътрудничество с Любо. Той прояви изключителна компетентност в темите, по които исках да пише, а именно в сферата на здравето и алтернативното лечение. Любо работи прецизно и в срок!
Emi Nedkova / 20.04.2020 / Оценка: 6
Работя с Любо повече от 3 години. Оценявам неговата работа много високо. Разбира се трябва да отбележа, че за мен е важно професионалното му отношение и подход към заданията, което показва съсредоточеност и отдаденост. Винаги мога да разчитам, че ще спази определения срок за изпълнение. Заданията възложени от мен са на различна тематика. Любо се справя с всяко едно от тях. Показва висока обща култура, широк кръг познания, съчетани с умения в областта на копирайтинга, допълнени с много високо ниво на интелект. Резултатът от работата на автора е лек, лесен за четене и възприемане текст, грамотно и смислено написан. Не на последно място внимателно съчетание на колоритни и интригуващи текстове, с които съм една крачка напред пред своите конкуренти. В негово лице аз открих лоялен и дългосрочен партньор, какъвто се намира трудно.
Св Колчаков / 21.04.2020 / Оценка: 6
Съвместната ни работа с Любомир Атанасов беше много ползотворна и печаливша и за двете страни. Той се справи много добре с поставените от наша страна задачи и Винаги се опитваше да бъде точен и дори оригинален с някои нови свои идеи, които много ни допаднаха. Любо е много добър специалист в своята област, какъвто трудно може да се намери в реалните сиви български условия и действителност.
Krum Yanev / 21.04.2020 / Оценка: 6
Благодаря на Любо. Много отговорно подходи към работата. Изучи в детайли темата, която му поставих. Цени времето и даде повече от това което му възложих. Той е един коректен и надежден партньор.
Ангелова / 12.01.2021 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Любомир Атанасов във Вашия списък с Партньори.

Качете вашия банер тук