Меню

Публичен профил

*

Любомир Атанасов

  • 3 отзива, 3 участия
  1. 60%

Визитка

Копирайтър на различни теми, тв- и киносценарист, пространствен аниматор, професионален преводач.
Реклама чрез средствата на художествената литература.
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 2 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Любомир Атанасов във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Искам да изкажа огромната си благодарност за коректното и професионално сътрудничество с Любо. Той прояви изключителна компетентност в темите, по които исках да пише, а именно в сферата на здравето и алтернативното лечение. Любо работи прецизно и в срок!
Emi Nedkova / Оценка: 5
Работя с Любо повече от 3 години. Оценявам неговата работа много високо. Разбира се трябва да отбележа, че за мен е важно професионалното му отношение и подход към заданията, което показва съсредоточеност и отдаденост. Винаги мога да разчитам, че ще спази определения срок за изпълнение. Заданията възложени от мен са на различна тематика. Любо се справя с всяко едно от тях. Показва висока обща култура, широк кръг познания, съчетани с умения в областта на копирайтинга, допълнени с много високо ниво на интелект. Резултатът от работата на автора е лек, лесен за четене и възприемане текст, грамотно и смислено написан. Не на последно място внимателно съчетание на колоритни и интригуващи текстове, с които съм една крачка напред пред своите конкуренти. В негово лице аз открих лоялен и дългосрочен партньор, какъвто се намира трудно.
Св Колчаков / Оценка: 5
Съвместната ни работа с Любомир Атанасов беше много ползотворна и печаливша и за двете страни. Той се справи много добре с поставените от наша страна задачи и Винаги се опитваше да бъде точен и дори оригинален с някои нови свои идеи, които много ни допаднаха. Любо е много добър специалист в своята област, какъвто трудно може да се намери в реалните сиви български условия и действителност.
Krum Yanev / Оценка: 5

Ако профилът на Любомир Атанасов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.