Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Любомир Атанасов

  • 3 отзива, 3 участия
  1. 60%

Визитка

Копирайтър на различни теми, тв- и киносценарист, пространствен аниматор, професионален преводач от руски на български.
Предлагам още оригинална рекламна ниша, която досега не е използвана в България - реклама чрез средствата на художествената литература.
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 10 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Любомир Атанасов във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Искам да изкажа огромната си благодарност за коректното и професионално сътрудничество с Любо. Той прояви изключителна компетентност в темите, по които исках да пише, а именно в сферата на здравето и алтернативното лечение. Любо работи прецизно и в срок!
Emi Nedkova / Оценка: 5
Работя с Любо повече от 3 години. Оценявам неговата работа много високо. Разбира се трябва да отбележа, че за мен е важно професионалното му отношение и подход към заданията, което показва съсредоточеност и отдаденост. Винаги мога да разчитам, че ще спази определения срок за изпълнение. Заданията възложени от мен са на различна тематика. Любо се справя с всяко едно от тях. Показва висока обща култура, широк кръг познания, съчетани с умения в областта на копирайтинга, допълнени с много високо ниво на интелект. Резултатът от работата на автора е лек, лесен за четене и възприемане текст, грамотно и смислено написан. Не на последно място внимателно съчетание на колоритни и интригуващи текстове, с които съм една крачка напред пред своите конкуренти. В негово лице аз открих лоялен и дългосрочен партньор, какъвто се намира трудно.
Св Колчаков / Оценка: 5
Съвместната ни работа с Любомир Атанасов беше много ползотворна и печаливша и за двете страни. Той се справи много добре с поставените от наша страна задачи и Винаги се опитваше да бъде точен и дори оригинален с някои нови свои идеи, които много ни допаднаха. Любо е много добър специалист в своята област, какъвто трудно може да се намери в реалните сиви български условия и действителност.
Krum Yanev / Оценка: 5

Ако профилът на Любомир Атанасов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.