Меню

Публичен профил

Марина Янева

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
В продължение на 4 години работих като главен редактор в женския лайфстайл сайт www.jenite.bg. Бакалавър по "Журалистика", магистър по "Бранд мениджмънт" - знам как да пиша текстове, които предизвикват интереса на читателите!

През май 2015 година напуснах работа, за да работя на свободна практика. През януари 2016 година пък стартирах свой собствен проект - сайтът за пътешествия www.urbex.bg. Междувременно работя по различни проекти!

Имам знания, умения и опит в областта на писането на текстове по огромен набор от теми; оптимизацията на текстове и уебсайтове за търсачки; копирайтинга, рекламните послания, слоганите; редактирането и коригирането на чужди текстове; продуктовите описания и ревюта; прес съобщенията; осъществяването на преводи от английски на български и обратното, от руски на български и обратното; компютърната обработка на снимки; уеб дизайна.

Обичам да пътувам и да публикувам във www.urbex.bg своите истории за хората, които съм срещнала по пътя си, както и за местата, които съм посетила. Друга моя страст е да снимам - думата "фотография" ми носи толкова много емоции!
Марина Янева не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Марина Янева във Вашия списък с Партньори.




    Качете вашия банер тук