Меню

Публичен профил

*

Ivelina Koleva

  • 0 отзива, 4 участия
  1. 20%

Визитка

Предлагам преводи от и на Английски език, включително и технически преводи. Отлично ниво на владеене на Английски писмено и говоримо.Придобито от:

- Завършено средно образование в ПМГ със засилено изучаване на Английски език

- езиков курс в школа за подготовка за изпит зa добиване на Сертификат (TOEFL), изтекъл през 2000 г.

- 1 завършена учебна година в ТУ - София в английския факултет - Индустриално инженерство (висшето ми образование не е Английска филология, а Екология; втори език - Испански, имам валиден сертификат)

- 4 поредни лета прекарани в англозични държави по студентските програми на обменни начала - живяла и работила съм в САЩ и Ирландия

- общо 5 години натрупан трудов стаж в IT сферата с Английски език, като специалист в онлайн плащанията (трансакции) и обслужването на клиенти от САЩ и Канада предимно (по телефона, чат и емейл), за уеб хостинг компания, основана в САЩ.

Предпочитам неформално да се занимавам с преводи
(без договор).До момента не разполагам със сертификат или завършена Английска филология, но планирам да запиша тази година магистратура Английска филология - Лингвистика и превод.

Заплащането може да бъде по договаряне
и според обема на извършената работа (преведен текст) в зададен срок, съобразено с бюджета Ви, но и в рамките на стандартните тарифи.

Преводите на различна тематика биха били чудесна възможност за мен да продължа да развивам езиковите си умения и да помогна по този начин на хора, търсещи услугата, която предлагам, работейки от дома си в град Димитровград.


  • Местонахождение: Димитровград
  • Тарифа: 10 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Ivelina Koleva във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Ivelina Koleva е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.