Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Антоанета Б

  • 0 отзива, 16 участия
  1. 30%

Визитка

Изготвяне на уникални текстове по зададени ключови думи на различни теми.
Консултантски услуги:
Счетоводно-правни услуги – ориентиране в попълване и подаване на данъчни декларации за социални и здравни осигуровки; декларации и консултации за местни данъци и такси – как да намалим данъчната тежест (имоти, наследство, МПС, туристически данък, патент, такса битови отпадъци); годишно счетоводно приключване, финансови отчети и т.н.
Управление на човешките ресурси: планиране, набиране, подбор и ориентация на кадри. Програми за обучение, мотивиране и стимулиране на персонала.
Консултантски услуги за изготвяне на курсови и дипломни работи на студенти.
Мърчандайзинг – асортимент, разположение и представяне на стоките – ако бизнесът Ви е в застой, зависимостта от икономическата криза оказва отрицателно влияние на Вашето малко или средно предприятие, ние можем стъпка по стъпка да Ви помогнем за преодоляването на кризата.
  • Местонахождение: Бургас

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Антоанета Б във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Антоанета Б е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.