Меню

Публичен профил

Здравка Стефанова

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Завършила съм Нов Български Университет с бакалавърска степен Публични комуникации, специалност "Връзки с обществеността", маркетинга и организирането на събития. Имам 8-годишен опит в областта на ПР, маркетинговите активности и организирането на събития като експерт и мениджър. Притежавам отлични организаторски умения и способността да работя под напрежение по няколко проекта едновременно. Имам сериозен опит в медия планирането, таблици в Excell, изготвянето на месечни бюджети и определянето на разходите. Върша тази дейност с удоволствие, но това не ми пречи да имам новаторски идеи и да съм креативна.
Винаги съм се стремяла да представям и себе си, и работодателите си по професионален и етичен начин, както и да обръщам специално внимание на детайлите, за да гарантирам, че работата ми е на високо ниво. Аз съм работлива, доброжелателна, лъчезарна и добър отборен играч.
Работила съм 8 години в ПР агенция, специализиране в кризисен мениджмънт, политически кампании, търгвски изложения, събития като пресконференции, конференции, филмови премиери и др.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Здравка Стефанова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук