Меню

Публичен профил

*

Лазар Дилов

  • 5 отзива, 8 участия
  1. 70%

Визитка

Занимавам се професионално с програмиране, имам опит с готови CMS с-ми, както и с изработване на онлайн магазини и персонални уеб сайтове с PHP5, PHP7, HTML5, CSS3, Javascript, Ruby. Имам опит и с Java, C#, C++ . Изработвам и софтуери на .NET и JAVA FX(мултиплатформени)

https://github.com/ldilov
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 10 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Лазар Дилов във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Работата с него е истинско удоволствие. Работи изключително бързо и гъвкаво. Препоръчвам го на всеки, които иска работата да бъде свършена без излишни усложнения и въпроси.
Лазар Маналов / Оценка: 5
Лазар Дилов е изключителен професионалист на най-високо ниво. В моята практика, като програмист и предприемач, рядко съм попадал на хора с такава работна етика. Работата с него протича лесно, бързо и по най-оптимален начин. За него приоритет са качеството, естетиката и сроковете за завършването на един негов проект.
Христо Георгиев / Оценка: 5
Лазар изпълни задачата перфектно за отрицателно време. Особено много ми хареса непрестанното поддържане на обратна връзка.Препоръчвам го на всеки, който търси надежден и отговорен програмист.
Pondramat / Оценка: 5
Свързах се с Лазар, тъй като прочетох добри отзиви за неговата работа. Лазар направи всички ъпдейти по сайта, които му зададох, а също така и други, за които аз не знаех. Работата беше свършена много бързо е ефективно, определено бих се обърнала към него и за други ъпдейти по сайта ни или проекти! Благодаря!
Зори Иванова / Оценка: 5
С най-голямо удоволствие давам своя отличен отзив за Лазар. Работата с него протече, бързо лесно и комуникативно. Лазар работи с изключително внимание към вижданията на клиента и в пълна степен работи за тяхното изпълнение. Направи ми впечатление искреното му желание да откликне и работи в синхрон с клиента и проекта. Доволна съм от услугата, която ми предостави и горещо го препоръчвам. Магдалена Кръстева
mpk / Оценка: 4

Ако профилът на Лазар Дилов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.