Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Лазар Дилов

  • 5 отзива, 8 участия
  1. 70%

Визитка

Занимавам се професионално с програмиране, имам опит с готови CMS с-ми, както и с изработване на онлайн магазини и персонални уеб сайтове с PHP5, PHP7, HTML5, CSS3, Javascript, Ruby. Имам опит и с Java, C#, C++ . Изработвам и софтуери на .NET и JAVA FX(мултиплатформени)

https://github.com/ldilov
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 10 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Лазар Дилов във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Работата с него е истинско удоволствие. Работи изключително бързо и гъвкаво. Препоръчвам го на всеки, които иска работата да бъде свършена без излишни усложнения и въпроси.
Лазар Маналов / Оценка: 5
Лазар Дилов е изключителен професионалист на най-високо ниво. В моята практика, като програмист и предприемач, рядко съм попадал на хора с такава работна етика. Работата с него протича лесно, бързо и по най-оптимален начин. За него приоритет са качеството, естетиката и сроковете за завършването на един негов проект.
Христо Георгиев / Оценка: 5
Лазар изпълни задачата перфектно за отрицателно време. Особено много ми хареса непрестанното поддържане на обратна връзка.Препоръчвам го на всеки, който търси надежден и отговорен програмист.
Pondramat / Оценка: 5
Свързах се с Лазар, тъй като прочетох добри отзиви за неговата работа. Лазар направи всички ъпдейти по сайта, които му зададох, а също така и други, за които аз не знаех. Работата беше свършена много бързо е ефективно, определено бих се обърнала към него и за други ъпдейти по сайта ни или проекти! Благодаря!
Зори Иванова / Оценка: 5
С най-голямо удоволствие давам своя отличен отзив за Лазар. Работата с него протече, бързо лесно и комуникативно. Лазар работи с изключително внимание към вижданията на клиента и в пълна степен работи за тяхното изпълнение. Направи ми впечатление искреното му желание да откликне и работи в синхрон с клиента и проекта. Доволна съм от услугата, която ми предостави и горещо го препоръчвам. Магдалена Кръстева
mpk / Оценка: 4

Ако профилът на Лазар Дилов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.